Miesten Maajoukkueen keskitorjuja sopimukseen LEKA Volleyn kanssa

LEKA Volley saa hienosti kuluneen alkukauden jälkeen todellisen vahvistuksen joukkueeseen. 32- vuotias maajoukkueen runkopelaaja Jukka Lehtonen liittyy LEKA Volleyn pelaajavahvuuteen. Sopimus on 1-vuotinen.

LEKA Volley saa hienosti kuluneen alkukauden jälkeen todellisen vahvistuksen joukkueeseen. 32- vuotias maajoukkueen runkopelaaja Jukka Lehtonen liittyy LEKA Volleyn pelaajavahvuuteen. Sopimus on 1-vuotinen.

Jukka Lehtonen on kuulunut jo pitkään miesten maajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Jukka kantoi historiallisessa syksyn Puolan MM-kisajoukkueessa isoa roolia pelillisesti ja toimi varakapteenina joukkueen saavuttaessa MM-kisoissa 9. sijan.

Suomen liiga on kova. Monta maajoukkuepelaajaa on palannut tänne, ja oma tavoitteeni onkin kehittyä jokaisella osa-alueella. Eritoten teknisissä asioissa, joiden hiomiseen LEKAssa on aikaa. Haluan pelata hyvän ja tasaisen kauden, sekä auttaa joukkuetta lähtemään hyvältä paikalta playoffeihin ja kärkikahinoihin.”
”Mutta kyllä LEKA Volleyn tarjoama ammattimainen ja vaativa harjoitteluympäristö oli se ratkaiseva tekijä joukkueen valintaan”

Jukka Lehtonen

”Maajoukkueessa Jukka on kuusikkopelaaja ja yksi kapteeneista- sen hänestä tietää jokainen lentopallofani. Asenteellisesti hän on lisäksi yksi kovimmista suomalaisista nykyurheilijoista- sekä elintavoiltaan, että tavoitteiltaan. Ehkä tuon verran voi sanoa valmentajana… Jukka siis tuo johtajuutta, kovuutta ja leveyttä meidän keskiosastolle”

LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala:

”Tämä ei ole täsmähankinta ja tämä on kovan työn tuloksena syntynyt juttu ja tämä kertoo siitä, että LEKAn lyhyestä historiasta huolimatta täällä on tehty kovasti töitä valmennuksen, olosuhteiden ja seuran taustojen suhteen ja näin kovan pelaajan saaminen LEKAan ja Kuopioon on osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita näinkin lyhyessä ajassa. Ja edelleen haluan todeta, että LEKAn matka on vasta alussa”.

Seuran puheenjohtaja Ilkka Sammelvuo:

LEKA Volley on saanut uusia yhteistyökumppaneita mukaan juuri Lehtosen hankkimista varten. Kumppaneita on lähtenyt mukaan myös Lehtosen kotipaikalta Rantasalmelta. Ilman näitä kumppaneita Lehtosen hankinta ei olisi ollut mahdollista.

Jukan näet seuraavassa kotipelissä Kovea vastaan 15.11. lauantaina klo 17:00 alkavassa pelissä! Varaa liput ennakkoon täältä: http://www.ennakkolippu.com/kauppa/