LEKA Volley nappasi huippuhakkurin

LEKA Volley on solminut kauden 2015-2016 mittaisen sopimuksen Timo Leikaksen (191 cm) kanssa. Leikas on kuulunut viime vuodet Mestaruusliigan kovimpiin hakkureihin ja on ollut pistepörssin kärkisijoilla vuodesta toiseen. Viime kaudella Leikas oli pistepörssin 5. (568 p). Kovakätinen, kesällä 30 vuotta täyttävä Leikas saapuu LEKA:aan Samposta.

Timo Leikas: ”Ensinnäkin olen iloinen sopimuksesta. Kevät näytti aluksi, että joko tässä lyödään tennarit naulaan. Kun Lauri (Hakala) otti yhteyttä niin asiat eteni nopeasti. Siviilielämässä on tulossa isoja muutoksia niin sen ja pelaamisen yhdistäminen onnistuu parhaiten LEKA:ssa. Ja toki sama kuin viime vuonna, joukkueessa on oltava yksi Timo. ”Dole” palaa Sampoon niin minun tehtäväksi oli tulla täydentämään LEKA:n timo-osastoa. Iloisin mielin hyppään mukaan LEKA-kelkkaan ja odotan innolla mitä coach Hakala tuo minuun lentopalloilijana. Uskon, että olemme ilkeä vastus kaikille joukkueille ensi kaudella.”

Lauri Hakala: ”Mahtavaa saada Leikas meille! Hän on minulle tuttu vuosien takaa, ja ollut pitkään yksi liigan ali-arvostetuimmista pelaajista. Lyö palloa kovaa – sellaisen hakkurin haluaa joka koutsi. Lisäksi hieno persoona kentällä ja kopissa. Sopeutuu varmasti joukkueeseen ja meidän pelifilosofiaan monipuolisena ja taitavana pelaajana.”