LEKA – Isku 3-1 (25-22, 21-25, 25-23, 25-19)

LEKA Volley oli vaikeuksissa Iskua vastaan läpi ottelun. LEKA Volleylla oli todella nihkeä pelin alku ja oikeastaan Isku vei ottelua, mutta LEKA Volleyn kokemus toi tarvittavat pisteet kotiin. Iskun hyvä vastaanotto mahdollisti tehokkaan keskihyökkäyksen. LEKA ei saanut mitään otetta Iskun Sauli Sinkkosen 23(+20) ja Teemu Koivusen 10(+9) keskihyökkäyksiin.

LEKA Volleylla on ollut nyt kaksi ottelua putkeen huono ottelun alku. Tämä herätti joukkueen valmentaja Lauri Hakalan sekä kokeneen libero Timo Tolvasen pohtimaan tiukkaan tilannetta. Kummatkaan eivät olleet tyytyväisiä ottelun kulkuun, vaikka pisteet jäivätkin Kuopioon.

Isku otti ottelussa 13 torjuntaa, kun LEKAlla torjunnat jäivät 7. Isku vei myös vastaanottopelaamista tilastojen valossa. LEKA Volleylla nousi hyvällä taisteluilmeellä ratkaisupelaajiksi Mart Tiisaar 24(+11) sekä Eelis Karinen 22(+16). Yleisölle ottelun lopputulos kelpasi, sillä vaikean alun kotijoukkue sai taisteluilmeen päälle ja LEKA väänsi monta tärkeää palloa kotiin.

LEKA Volleyn paras pistemies: Mart Tiisaar 24 pisteellä(+11)
Iskun paras pistemies: Sauli Sinkkonen 23 pisteellä(+20)

Näkemykset ottelusta:

Päävalmentaja Lauri Hakala: ”Emme voi olla peliin tyytyväisiä. Todella nihkeä alku meillä ja oikeastaan kolme pistettä on ainoa asia, mikä lämmittää mieltä.”

Päävalmentaja Jussi Heino: ”Olimme tänään parempi joukkue ja odotin, että voitamme pelin. LEKA voitti tänään tärkeät pisteet.”

LEKA Volley pelaaja Timo Tolvanen: ”Todella surkea alku. Pitää käydä todella kova keskustelu joukkueen kanssa otteluun valmistautumisesta. Isku olisi ansainnut tänään voiton.”

Seuraavat pelaajat palkittiin onnistuneista suorituksista:

Mestar – kilpailu 2 Mestar pistettä: Mart Tiisaar
1 Mestar piste: Pekka Seppänen

LähiTapiolan pistekilpailu

3 pistettä: Sauli Sinkkonen
2 pistettä: Petteri Penttinen
1 piste: Tuomas Tihinen

LähiTapiolan Vakuuttavin pelaaja

Timo Tolvanen