LEKA battle liigapeli juniorityön hyväksi

LEKA Volley järjestää 7.11. klo 17:00 LEKA Battle -tapahtuman Kuopio-hallissa. Paikallisottelua varten on varattu koko Kuopio-halli, kun LEKA Volley kohtaa Sampon tulevan kauden kiivaimmassa taistelussa. Tapahtuman lipputuotot ohjataan lähialueen junioriseuroille.

LEKA Volleyn myyntipäällikkö Kai Ranta-Pere näkee konseptin aivan loistavana.

– Vaikka LEKA Volleylla ei ole omia junioreita, niin me LEKA:ssa haluamme kantaa oman kortemme kekoon paikallisen juniorityön eteen. Tavoitteena on saada Kuopio-halli täyteen ihmisiä tuntemaan paikalliskamppailun kiihkeä tunnelma ja samalla paikallisilla junioriseuroilla on mahdollisuus kerätä varoja itselleen mielekkäällä tavalla. Taloudellisesti pyrimme LEKA Volleyna varmistamaan tapahtuman taustan yhteistyökumppaneiden sekä yritysmyynnin kautta

– Rakennamme paikalliskamppailusta ison ottelutapahtuman. Tavoitteena on saada kaikki 4000 lippua myytyä. Alustavasti lippuhinnaksi on kaavailtu 10 €, mistä jokainen voi laskea potentiaalisen tuoton paikallisille seuroille. Yrityspaketit on hinnoiteltu erikseen. Ennen illan päätapahtumaa on kannattajille luvassa pregame-tapahtuma ja pelin jälkeen aftergame-tapahtuma. Yrityksille rakennetaan oma VIP-alue, minne voi tulla viihtymään omien asiakkaiden kanssa ja nauttimaan hienosta tunnelmasta, hehkuttaa Ranta-Pere.

Lentopalloliitto on mukana organisoimassa tapahtuman varainhankintaa

Lentopalloliitto on mukana tapahtuman organisoinnissa.

– On todella hienoa, että LEKA Volley Mestaruusliigaseurana lähtee taloudellisesti tukemaan lähialueen junioriseuroja. Tämä kertoo mm. parista-kolmesta asiasta: LEKA Volleyssä suhtaudutaan juniorikasvatukseen erittäin vakavasti. LEKA Volleyssä ymmärretään junioritoiminnan merkitys lentopallon elinvoimaisuudelle – tulevaisuudelle, sekä  junioritoimintaa voi toteuttaa eri tavoin vaikka seuralla itsessään ei olisikaan junioriosaa, kertoo Lentopalloliiton aluepäällikkö Pertti Kulluvaara.

Tapahtuman rakentumista voi seurata LEKA Volleyn nettisivuilta sekä somesta. Tarkempi ohjelma rakentuu loppukesän ja syksyn aikana.