Amerikkalainen yleispelaaja LEKA Volleyhin

LEKA Volley on solminut kauden 2015-2016 mittaisen sopimuksen Greg Pettyn (yp, 198 cm) kanssa. Tänään 22 vuotta täyttävä Petty siirtyy LEKA:an Yhdysvaltojen yliopistosarjasta. Urheilullinen Petty tuo LEKA:an ratkaisuvoimaa ja myös leveyttä vastaanottoon. Hänet valittiin tällä kaudella NCAA All-Tournament –joukkueeseen.

Greg Petty: ”Olen erittäin innoissani aloittaessani ammattilaisurani LEKA:ssa. En tiedä vielä paljoakaan Kuopiosta kaupunkina, mutta odotan innolla päästäkseni tutustumaan uuteen kotikaupunkiini. ”Coach” Hakala on ollut suurena apuna sopimuksen teon aikana ja tuskin maltan odottaa päästäkseni työskentelemään hänen ja muiden lekavolleylaisten kanssa. Odotan paljon ensi kaudesta, vaikka LEKA starttaakin vasta toiseen kauteensa seurana. Uskon, että pystyn auttamaan seuraa menestymään ja tietenkin tavoitteena on myös kehittyä pelaajana.”

Lauri Hakala: ” Kova yleispelaaja oli tähtäimessä pitkään ja sellaisen nyt Greg Pettyn myötä saimme. Gregissä yhdistyy moni tärkeä ominaisuus: vastaanotto, kyky lyödä isoja palloja sekä johtajuus. Hän johdatti kapteenina joukkueensa Lewisin USA:n finaaliin ja tuli Skypessäkin sen verran tutuksi, että vakuutuimme puolin ja toisin. LEKA Volleylle on tärkeää, että sopimukset ovat mallia win-win, ja kolmas kova-asenteinen amerikkalainen tulee seuraan samoilla tavoitteilla kuin Austin ja Johnsonkin. Hienoa päästä syksyllä töihin näiden kavereiden kanssa.”