Wanted! LEKA Volleyn myyntipäällikkö

| 12.12.2014 -
Nyt se alkaa! Nimittäin LEKA Volleyn myyntipäällikön hakuprosessi. Yhteistyökumppanimme Barona tarjosi mahdollisuutta hyödyntää rekryprosessissa laadukkaita palveluitaan. Ilkka Sammelvuo odottaa jo yhteistyön alkamista: "Baronan kautta saavutamme laajan kohderyhmän ja olen vakuuttunut Baronan tavasta paneutua asiaan". "Saamme käyttöömme Baronan ammattilaiset hoitamaan hakuprosessia ja sitä kautta oikeanlaisen tyypin meille töihin", jatkaa Ilkka Sammelvuo.

Baronan aluepäällikkö Aleksi Heinonen on innoissaan yhteistyöstä:

”Myyntipäällikön haku tuo meille positiivisen haasteen. Olemme seuranneet tiiviisti LEKA Volleyn huikeaa taivalta ja tarjoamme mielellämme osaamisemme ja välineet prosessin toteuttamiselle. Lentopallo lajina on nostanut viime aikoina profiiliaan ja uskomme myös saavuttamamme tärkeää näkyvyyttä tempauksen myötä. LEKA Volleyllä on mielestämme ammattimainen ja raikas ote seuratoiminnassaan ja yhteistyö kumppanuuden kautta on ollut saumatonta. Seuran puuhamiehiä on ollut vaivatonta lähestyä ja LEKA on ottanut yhteistyöyritykset aidosti huomioon eri tapahtumien ja tehokkaan viestinnän kautta. Uskomme, että LEKA onnistuu vielä kasvattamaan yhteistyömalliaan ja uudella myyntipäälliköllä tulee olemaan tässä aidosti suuri rooli. LEKA Volley tulee saamaan kauttamme ammattitaitoisen voittajatyypin.”

LEKA Volley ja Barona avaavat hakuprosessin NYT!

Tässä linkki hakuun >

barona

Barona rekrytoi vuosittain noin 10 000 ammattilaista toimisto-, IT-, logistiikka-, teollisuus-, rakennus- sekä sosiaali- ja terveystoimialojen tehtäviin niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin. Yritys on 50 suurimman työllistäjän joukossa Suomessa.Uutisarkisto