Viime kauden läpimurtopelaajat jatkavat LEKA Volleyssa

Kaudella 2016-2017 mainiot läpimurrot Mestaruusliigassa esittäneet Henrik Porkka ja Teemu Silventoinen jatkavat LEKA Volleyssa. Porkan sopimus on muotoa 1+1 vuotta ja Silventoisen 2 vuotta.

| 21.04.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

Tammikuussa 19 vuotta täyttänyt keskitorjuja Henrik Porkka pelasi debyyttikauden Mestaruusliigassa erittäin lupaavasti. Maajoukkuerinkiin valittu Porkka sai vastuuta kauden mittaan mukavasti. Kauden 2016-2017 tilastot: pisteet 157/+109, 18 ässää, 107 hyökkäyspistettä 57 % tapolla, 32 torjuntapistettä.
 
- Olen ollut todella tyytyväinen seuran toimintaan ja sen kehitykseen. Joukkue on myös hyvin hitsaantunut yhteen ja jatkaminen täällä oli ykkösvaihtoehto, hehkuttaa Henrik Porkka.
 
Liberona viime kauden häärinyt Savonlinnan lentopallokoulun kasvatti Teemu Silventoinen jatkaa myös seurassa. Uuteen rooliin kasvanut pukukopin vääräleuka on Porkan ohella tärkeä palanen LEKA Volleyn tulevaisuutta. Yleispelaajana kauden harjoituspeleissä aloittanut Silventoinen pelasi suurimman osan kauden otteluista nimenomaan liberon tontilla mainioin tilastoin: vastaanottoja 848, vo 52 %, täydelliset 25 %. Kesällä 21 vuotta täyttävä Silventoinen uhkuu haluja kehittyä edelleen.
 
- Todella mukavaa jatkaa Kuopiossa ja LEKA Volleyssa, odotan innolla tulevia vuosia täällä. Liberon hommat maistui hyvältä, kun vastuuta tuli reilusti. Haluan kehittyä sillä tontilla eteenpäin myös jatkossa. Tavoitteet tietysti myös korkealla ja menestystä lähdetään jahtaamaan taas ensi kaudella, kertoo Silventoinen.
 

 Uutisarkisto