Valtter Pennanen täydentää LEKA Volleyn joukkueen

Nuori kuopiolainen hakkurilupaus 2-vuoden sopimuksella LEKA Volleyhin.

| 12.09.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
Päävalmentaja Jukka Tuovinen löysi kakkoshakkurin lähempää kuin uskoikaan.

Nilsiän Nujakassa ykkössarjaa viime kaudella pelannut Valtter Pennanen (18) täydentää LEKA Volleyn joukkueen. Hakkurin tontilla häärivä nuori mies on iloinen liittyessään LEKA:an.

- Hienoa päästä erittäin hyvään valmennukseen ja joukkueeseen. Tuovisen opissa on nyt loistava mahdollisuus mennä pelaajana eteenpäin. Ensi kaudelta odotan hyviä harjoituksia ja toivon kehittyväni pelaajana mahdollisimman paljon, hehkuttaa Valtter Pennanen.

Kuopiossa lentopallo-oppinsa saanut, 196-senttinen Pennasen veljessarjan keskimmäinen aloittaa ensimmäisen kauden lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Pennanen on ollut tuttu kasvo juniorimaajoukkueissa ja hän on parhaillaan edustamassa Suomea beach volleyn nuorten (U20) EM-kisoissa. Isoveli Kasper aloitti myös liigauransa LEKA Volleyssa ennen kuin siirtyi paikallisvastustaja Sampo Volleyhin.

- Toinen hakkuri löytyi lähempää kuin arvasinkaan. Valtter on nuori ja erittäin hyvän harjoitusmotivaation omaava pelaaja. Vasenkätisenä hän tuo meille erilaisen vaihtoehdon hyökkäyspelaamiseen. Valtter on meidän linjan mukainen pelaaja joukkueeseen, arvioi päävalmentaja Jukka Tuovinen.Uutisarkisto