VaLePa valitsi LEKA:n puolivälierävastustajakseen

Runkosarjan kakkonen VaLePa valitsi seitsemänneksi sijoittuneen LEKA:n vastustajakseen Mestaruusliigan puolivälieriin.

| 19.03.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

Hienon voiton Sampo Volleysta runkosarjan päätöskierroksella napannut LEKA saa vastustajakseen puolivälieriin kokeneen ja kovan VaLePan Sastamalasta. Valintatilaisuus pidettiin puhelinpalaverina lauantaina klo 20:00 alkaen. VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila kajautti odotetusti LEKA:n nimen toisena.

- LEKA Volley oli lähin joukkue meille, Ouluun olisi ollut pari tuntia suuntaansa enemmän. Palautuminen on erittäin tärkeä. Meillä on hyvässä muistissa millaista LEKA Volleyn pelaaminen on, pelasimmehan heitä vastaan vasta viikko sitten, kommentoi Kurttila.

Puolivälierissä tarvitaan kolme voittoa välieräpaikan lunastamiseen. Pelirytmi tulee olemaan perinteinen eli vuorotellen pelataan Sastamalassa ja Kuopiossa. Ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkona 22.3. klo 18:30 Vexve Areenalla Sastamalassa. LEKA:n kotiottelu pelataan perjantaina 24.3. klo 18:30 alkaen Studentialla. Muiden otteluiden aikataulu:

su 26.3. klo 17:00 Vexve Areena
ma 27.3. klo 18:30 Studentia (tarvittessa, HUOM! päivä muuttunut)
to 30.3. klo 18:30 Vexve Areena (tarvittaessa)

LEKA pelasi kevätkaudella monta painepeliä ennen kuin ratkaisi pääsyn pudotuspeleihin. Paineet kaikkosivat vapauttavan Riento-pelin jälkeen ja se on näkynyt joukkueen esityksissä siitä lähtien. LEKA:n nuori joukkue pääsee pelaamaan paineettomasti vapautunutta lentopalloa ja ennen kaikkea nauttimaan urheilijan parhaasta ajasta, kevään peleistä. Ottelusarjan selvä ennakkosuosikki on VaLePa.

- Henkisesti valmistauduimme jo VaLePan kohtaamiseen. Tiedetään, että vastus on äärettömän kova, mutta tämän päivän peli Sampoa vastaan osoitti meidän pelin olevan myös kunnossa. Tavoitteet korkealla eikä lähdetä kuvia kumartelemaan. VaLePa on selkeä ennakkosuosikki puolivälieräsarjaan ja me päästään pelaamaan ilman paineita ja nauttimaan lentopallosta, arvioi LEKA:n päävalmentaja Tapio Nissi.
 

2. puolivälierä

LEKA Volley - VaLePa
Pe 24.3. klo 18:30
Studentia, Kuopio

LEKA Volleyn kotiotteluiden liput Seat 4 Me:stä >

Aikuiset 15 €
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 11 €
Juniorit (6-15 v) 8 €

Otteluisäntä: Veljekset Laakkonen

Ovet aukeavat klo 17:30. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa kannustamaan LEKA Volleyta!
 Uutisarkisto