USA:n maajoukkuepelaaja LEKA:n huippukiinnitys

| 07.08.2014 - vili
Kristopher Johnson on uusi LEKA Volleyn huippuvahvistus. Johnson on erittäin ulottuva keskitorjuja. Miehellä on mittaa 211 cm ja kurotuskorkeus on huimat 370 cm. Joten Johnson on ehdottomasti Lentopallon Mestaruusliigan pisin ja ulottuvin pelaajia. Johnson on pelannut USA:ssa yliopistosarjaa California Babtist Universityssä. Lauri Hakala odottaa Johnsonin ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan kehittyvän huimasti eteenpäin LEKA Volleyssa. Johnsonilla oli paljon myös muita ottajia, mutta Johnsonin valintaan vaikutti se, että Lauri Hakala on LEKA Volleyn päävalmentaja.

Kristopher Johnson
Kristopher Johnson. Kuva: CBU

"Olen innoissani Krisin saamisesta porukkaan. Yliopistovalmentajilta kaverista kuului kautta rantain vain hyvää. Miehen potentiaalin on huomannut myös USA Volleyball, joka on treenauttanut 211 cm pitkää keskitorjujaa koko kesän B-maajoukkueen ryhmässä. Töitä on edessä paljon, mutta kukaan meistä ei usko, että Johnson on vielä lähelläkään omia rajojaan. Päätökseen vaikutti paljon miehen asenne, jota moni kunnioittamani valmentaja piti erinomaisena. Paitsi että LEKA Volley haluaa rekrytoida pelillistä taitoa ja potentiaalia, LEKA Volley haluaa myös rekrytoida luonnetta. " LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala kertoo innoissaan.

Kristopher Johnson
Kristopher Johnson. Kuva: CBU

LEKA Volleylla on tällä hetkellä hakkuri näytillä Kuopiossa. Hakkurin täyttäessä LEKA Volleyn vaatimukset sopimus allekirjoitetaan. Tämän jälkeen LEKA Volleyn pelaajarinki on täynnä. Takaovi pidetään vielä auki mahdolliselle vahvistukselle keskiosastoon.
Uutisarkisto