Timo Ripatti IS BACK ON TABLE!

| 22.09.2014 -
Kauden avausottelu lähestyy. Lentopallokuume nousee ja vastassa on kaikkein rakkain vastustaja Pielaveden Sampo. Studentia tulee olemaan täysi ensimmäisessä pelissä ja yleisö ei tule jäämään kylmäksi tämän herran käsittelyssä! Timo Ripatti is back in town ja tuttuun tyyliinsä Timo tullaan kauden aikana näkemään myös pöydän päällä seisomassa ja nostamassa tapahtuman tunnelmaa.


Timo muistetaan Kups-Volleyn ajoilta maan parhaimpina kuuluttajina. Timolla on hyvä lajituntemus, mutta ennen kaikkea Timolla on kyky aistia pelin intensiteettiä ja nostaa sekunneissa tapahtuman tunnelma kattoon. 

Timo palaat pitkästä aikaa Kuopioon ja mikin taakse. Mitä tunteita tämä sinussa herättää?

- "Oli mahtava uutinen kuulla keväällä,että Kuopiolainen lentopallo palaa pääsarjatasolle. Tottakai, sitä ajatteli niitä huikeita fiiliksiä vuosien takaa, jolloin laitettiin lentopallokatsomoa sekaisin onnesta. Toki muistoissa on myös ne tappiotkin mutta sehän kuuluu urheiluun. On upeaa päästä jälleen"ääneen" Kuopiossa. Uskon, että katsojat eivät ole unohtaneet sitä tosiasiaa, että suomen paras yleisö löytyi aikanaan Kuopiosta. Minulla on vahva käsitys, että Studentian takomossa LEKAn kannattajat moukaroivat monet ennakkosuosikit aikalailla littanaksi... Toivottavasti vaan ovat varanneet mulle vahvistetun pöydän ;)"

LEKA Volleyn peliareena on Studentia. Studentian peliareena on tiivis, katsomo on lähellä kenttää ja tupaan mahtuu n. 600 henkeä. Ensimmäinen matsi on Pielaveden Sampoa vastaan. Räjähtääkö ensimmäisessä pelissä Studentian katto ilmaan? 

- "Onhanhan aivan huikeaa kohdata ensimmäisessä ottelussa sellainen huippujoukkue, kuin Sampo !  Nyt jos koskaan toivon yleisön ottavan samanlaisen kannustusfiiliksen, kuin mitä nähtiin MM-kisoissa. Sillä hurmoksella Studentian kattoa korjaillaan pitkin talvea ! Yleisöllä on mahdollisuus näyttää kuinka suuri apu se onkaan omalle joukkueelle. Sen tiedän, että pelaajat arvostavat kannustusta aivan äärettömästi".


Ottelutapahtuman äänentoistosta ja musiikista vastaa Taustamarkkinoiden Jussi Hallikaisen tiimi. Näin on odotettavissa raudanluja ja ammattimainen ote pelitapahtuman tunnelman nostamisessa. "Tätä tehdään yleisölle, joten siihen on satsattava", kertoo manageri Tatu Säisä. 

Lentopallon ja koripallon MM-kisat näyttivät, että suomalaiset ovat oikeasti urheiluhullua kansaa. Katsomossa osataan pitää meteliä ja nauttia tunnelmasta. Nyt tunnelmaa on mahdollista päästä aistimaan Kuopiossa paikan päällä.

ÄLÄ TYYDY KOTISOHVAAN - ELÄMÖI KATSOMOSSA! Uutisarkisto