Tiikerit - LEKA Volley

| 22.02.2015 -
Tiikerit voitti kolmannen kerran LEKA Volleyn tällä kaudella. Tänäänkään Tiikerit ei antanut LEKA:n yllättää, vaan Tiikerit nappasivat Ojansivun johdolla  voiton 3-1 (27-25, 25-19, 13-25, 25-12).Tiikereiltä oli poissa kovan alkukauden pelannut Romans Sauss. Muuten Tiikerit pelasivat ykkösmiehistöllä. LEKA:lla kentälle astelivat Petteri Penttinen, Mart Tiisaar, Eelis Karinen, Pekka Seppänen, Jukka Lehtonen, Kristopher Johnson sekä Timo Tolvanen. 

Ensimmäisessä erässä käytiin jo kovaa taistoa. Varsinkin LEKA:n keskitorjujat olivat vauhdissa Lehtosen takoessa 6 pistettä ja Krisin 4 pistettä. Ensimmäisen erän sankariksi nousi kuitenkin kotijoukkueen hakkuri Lelu Ojansivu 13 pisteellä. Epäselvä tilanne erän lopussa jätti jossittelun varaa varsinkin LEKA:n leirissä, mutta tilanne tuomittiin kotijoukkueen hyväksi ja erä Tiikereille. 

Toinen erä kirjattiin selkeästi Tiikereille. Kolmannessa erässä LEKA näytti, että ei ollut vierasmatkalla pelkästään maisemia katsomassa. LEKA onnistui laajalla rintamalla hyökkäyspäässä. LEKA pääsi horjuttamaan kotijoukkueen vastaanottoa, mikä antoi LEKA:lle eväät rakentaa torjuntaa ja puolustuspelaamista Tiikereiden hyökkäyksen eteen. Kolmas erä meni vieraille selkeästi. Tiikerit ei jäänyt pitkään miettimään hävittyä erää. Kotijoukkueen hakkuri näytti syyn, miksi hän syöttötilastoissa liigan ykkönen. Lelu asteli tilanteessa 15-10 syöttämään. Syöttöputki loppui tilanteessa 22-10. Erä Lelulle ja peli Tiikereille.

Voitolla Tiikerit nappasi liigan piikkipaikan. Tällä hetkellä liigassa näyttää olevan aika selkeät sävelet. Tiikerit ja VaLePa hallitsevat selkeästi. Nämä kaksi joukkuetta pääsevät valitsemaan vastustajansa puolivälieriin. Pitää toivoa, että LEKA:lle ei satu tämä "arpaonni", sillä Tiikereiden ja VaLePa:n puolivälierä vastuksille ei ole luvassa kovin montaa playoffpeliä. 

Ensi perjantaina pelataan taas Varkaudessa. Vastaan asettuu Liigasärkät. Sen jälkeen pelataan jo sunnuntaina VaLePaa vastaan Studentialla. Hakalan porukka on nyt kokonaisuutenaan nyt terveenä. Pitää muistaa, että joukkueesta kuitenkin löytyy paljon kokeneita pelaajia. Pelaajia, kenellä on kokemusta mitalipeleistä ja jopa mestaruuksista. Se on varmaa, että Kuopiossa odotetaan jo vesi kielellä playoffeja. Savolaista lentopalloyleisöä pidetään hyvänä tänä keväänä, sillä ei pidä unohtaa Sampon edesottamuksia. Savossa nähdään tänä vuonna playofflentopalloa tuplana. 
Uutisarkisto