Tiikerit ei antanut yllätykselle mahdollisuutta!

| 15.03.2015 -
Tiikerit nappasivat kaksi puhdasta voittoa viikonloppuna. Näin ollen LEKA Volleyn historiallinen playoff-taival alkoi mollivoittoisesti. Ensimmäinen peli lauantaina päättyi 3-0 (25-22, 25-12, 27-25) ja toinen sunnuntaina 3-0 (25-21, 25-19, 25-19). 

Tiikerit oli odotetun kova lauantain avausottelussa Ojansivun johdolla. Lelu johdatti hyvän syöttöpelin turvin kotijoukkueen voittoon. Tiikerit naputtivat 14 ässää, kun taas LEKA sai tehtailtua 3 ässää. Tiikerit hallitsivat peliä Ojansivun ja Saussin johdolla. Lelu teki 25(+16) ja Sauss 18(+13) pistettä. LEKA:lla Tiisaar 11 (+6) oli totutusti paras pistemies jääden kuitenkin parhaasta terästään. LEKA:n vastaanotto oli vaikeuksissa läpi ottelun, mikä teki Tiikereiden pelaamisen helpoksi. LEKA:n passari Penttisellä ei ollut mahdollisuutta pyörittää monipuolista peliä, vaan joutui monesti turvautumaan isoihin laitapasseihin. Tällöin Tiikerit pääsivät rakentamaan rauhassa hyvän torjunnan ja Karinen, Seppänen ja Tiisaar olivat vaikeuksissa hyvän torjunnan edessä. Ensimmäisessä pelissä LEKA:n etsikkoaika oli kolmannessa erässä, missä LEKA pääsi viemään erän jatkopalloille asti, mutta kentän kuningas Ojansivu niittasi ottelupallon kenttään!Toisessa ottelussa LEKA Volley lähti pelaamaan seitsikolla: Penttinen, Puttonen, Seppänen, Lehtonen, Johnson, Tiisaar, Tolvanen. Otteluntaso oli parempi lauantain peliin verrattuna, mutta Tiikerit olivat varsinkin hakkuripelissä tarvittavan verran parempia. Lelu jatkoi siitä, mihin eilen jäi. Lelu takoi 21(+13) pistettä. Tiikerit saivat LEKA:n ykkösnyrkin Tiisaarin jo ensimmäisessä erässä hyvin kiinni, mikä vaikeutti LEKA Volleyn tekemistä. 

LEKA Volleyn vastaanotto pysyi hyvin kasassa läpi ottelun Tolvasen ja Seppäsen johdolla. Tolvanen palkittiin LEKA Volleyn parhaana. LEKA Volleylla Penttinen löysi Lehtosen tehokkaimmin ja Jukka olikin vieraiden paras pistemies tehden 11(+7) pistettä. LEKA Volley sai pelissä hyvin puolustuspalloja, mutta niiden jälkeen hyökkäyspelaaminen tukehtui liian usein Tiikereiden torjuntaa. LEKA Volleyn kakkosvalmentaja Erkki Keränen kommentoi: "keskiviikkoon meidän pitää parantaa jokaista osa-aluetta pykälä ja meidän pitää saada Mart peliin mukaan. Tällöin pystymme haastamaan Tiikerit kotisalissa". "Kyse on kuitenkin playoffeista ja haluamme tehdä kaikkemme jokaisen pisteen ja ensimmäisen voiton eteen", jatkaa Keränen. 

Nyt on Hakalan tiimillä muutama päivä aikaa kerätä voimia ja taistelutahtoa kotiyleisön eteen. 
 


Kyse on kuitenkin LEKA Volleyn historian ensimmäisestä playoff-ottelusta Kuopiossa! LEKA Volley on valmiina, Studentia on valmiina, yleisö on valmiina ja Kuopio on valmiina ottamaan Tiikerit vastaan! 

LEKA Volley - Tiikerit
18.3. ke klo 18:30
Studentia

Tule mukaan ottamaan LEKA Volleyn historian ensimmäinen playoff voitto. Uutisarkisto