Suomen Cup puolivälierä: LEKA - Sampo

Suomen Cupin puolivälierävaiheen toinen osaottelu pelataan Studentialla sunnuntaina 27.11. Ensimmäinen osaottelu päättyi Sampon 3-0 voittoon tiukkojen vaiheiden jälkeen keskiviikkona.

| 27.11.2016 - LEKA Volley viestintä / VH

Otteluennakko

LEKA Volley – Sampo Volley
Suomen Cup puolivälierä
Su 27.11.2016 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
Joukkueiden kohtaaminen on jo peräti neljäs tämän kauden virallinen ottelu Mestaruusliiga ja Cup huomioon ottaen. Sampo on ollut kaikissa aiemmissa otteluissa vahvempi, tosin edellinen kohtaaminen oli tiukin ja LEKA laittoi isännät välillä vaikeuksiin. Sampo pystyi kuitenkin rutiinillaan kääntämään erät lopulta itselleen.
 
Molemmat joukkueet pelasivat Mestaruusliigaa lauantaina 26.11. Sampo voitti kotonaan trillerin jälkeen VaLePa:n 3-2 ja LEKA murskasi alkukauden komeetta Vantaa Ducksin Varkaudessa 3-0. Lähtökohdat ovat otolliset hyvälle lentopallolle ja vahvalle taistelulle jokaisesta pallosta. Tapio Nissi on tuonut LEKA:n penkille iloisuutta, mikä on tarttunut myös pelaajiin.
 
-  Oikeastaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella oli kentällä todella hyvä fiilis pelata keskiviikkona Sampoa vastaan. 3-0 tulostaululla ei kerro kaikkea pelistä, vaan meidän pelistä paistoi läpi paljon hyviä juttuja. Kun saadaan pidettyä tasaisuus koko erän ja ottelun ajan niin kaikki on hyvin. Näin ollen todella luottavaisin myelin sunnuntaina lähdetään pelaamaan Sampoa vastaan kotiyleisön edessä ja kairataan itsemme Cupin finaaleihin, suunnittelee LEKA:n libero Teemu Silventoinen.
 
Otteluformaatti on eurocup-tyyppinen, eli pelataan pisteistä. Sunnuntaina LEKA:lle riittää 3-1 voitto, jolloin pelataan kultainen erä, joka ratkaisee jatkoon menijän. Sampolle riittää taas 2-3 tappio jatkopaikkaan.
 
Ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa, virvokkeita jokaiseen makuun, ja herkullisia LEKA Dogeja, Lihaniekan LEKA Dog -nakkeja sekä Truben pullia. Liput 8-15 euroa.
 
 
Otteluisäntä: Seat 4 Me
 
Liput ennakkoon >
 
Livescoring >
 
 
 Uutisarkisto