Runkosarja huipentuu perjantaina ja lauantaina

Runkosarja saa vauhdikkaan päätöksen, kun LEKA Volley kohtaa peräkkäisinä päivinä Loimun ja Akaa-Volleyn Studentialla.

| 06.03.2018 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Raision Loimu
Pe 9.3.2018 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volley – Akaa-Volley
La 10.3.2018 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
Siipirikkoisena kaksi edellistä ottelua pelannut, ja niukasti ne viidessä erässä hävinnyt LEKA Volley kohtaa runkosarjan huipennuksessa Raision Loimun ja Akaa-Volleyn. LEKA on käytännössä varmistanut viidennen sijan ja tulee kohtaamaan Hurrikaani-Loimaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Nyt on aika hioa kuviot lopulliseen kuosiin ja viritellä joukkueen vire pudotuspelejä varten. Kotijoukkue lähtee varmasti hakemaan hyvää lopputulosta perjantailta ja lauantailta.
 
- On aika päättää runkosarja kahteen kotipeliin Loimua ja Akaata vastaan. Molemmat pelit toimivat valmistautumisena tulevia puolivälierä-kamppailuja ajatellen, jotta olemme valmiina 14.3 Loimaalla Hurrikaania vastaan, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Loimun (14-14, 7.) vahvuudet ovat olleet kuluneella kaudella keskipelaamisessa. Trent O’Dea sekä Tuomas Koppanen ovat olleet hyvässä vedossa läpi kauden. Muilla osa-alueilla joukkue on ollut keskinkertainen eikä leveyttä ratkaisupalloissa ole ollut tarpeeksi. Hakkuri Gino Naarden on ollut ajoittain tehokas, mutta tasaisuus on puuttunut. Amerikkalais-passari Scott Fifer pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena eikä mies ole pystynyt kantamaan Loimua reppuselässään. Katsojien kannattaa kiinnittää huomiota helmikuun liigan tähdistöön valittuun Trent O’Deahan.
 
Akaa-Volley (5-23, 11.) taistelee Rantaperkiön Iskun kanssa liigan jumbosijan välttämisestä. Isku voitti yllättäen edellisellä kierroksella VaLePan, joka lepuutti huippumiehiään. Hyvin tsemppaava Akaa on ollut tällä kaudella täydellinen vastaantulija LEKA Volleyn käsittelyssä, mutta sillä on kovat panokset lauantaina. Joukkue on varmasti yllätysvalmis Studentialla kokeneiden Ossi Heinon ja Joni Mikkosen johdolla. Akaalla halutaan pelata liigalentopalloa myös ensi vuonna.
 
- Paljon on pelattu, välillä vähän paremmin ja välillä vähän huononommin. Nyt treenataan ja pelataan runkosarja loppuun. Kaksi hyvää peliä vielä edessä ennen pleijareita ja siellä tietysti halutaan pelata kauden parasta peliä. Toivottavasti tulee paljon väkeä kannustamaan runkosarjan loppuhuipennukseen sekä pleijareihin, toivoo LEKA:n libero Teemu Silventoinen.
 
Studentian ovet aukeavat tuntia ennen ottelun virallista alkamista (pe 17:30 ja la 16:00). Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
TMR-torjuntakilpailun tilanne 6.3.2018
1.     Jukka Lehtonen, 67
2.     Akseli Lankinen, 38
3.     Samuli Kaislasalo, 36
 
LähiTapiola Savon Ottelun Vakuuttavin Pelaaja –kilpailun tilanne 6.3.2018
1.     Reijonen, Lehtonen 4
2.     Kaislasalo 3
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä: https://www.seat4.me/tapahtumat/leka
 
Liput ovelta 8-15 €.
 
Otteluisäntänä Avek Esitysratkaisut
 
Livescoring LEKA – Loimu >
 
Livescoring LEKA – Akaa-Volley >Uutisarkisto