Rumpuset antoivat tahdit Loimulle

| 06.03.2015 - vili
LEKA Volley – Raision Loimu 0-3 (19-25, 27-29, 22-25)

Rumpusen veljekset tarjosivat rumputulta Studentialla runkosarjan viimeisessä kotiottelussa. Loimu käänsi tiukat pallot edukseen ja vei pisteet suoraan kolmessa erässä.Loimu aloitti ottelun pirteämmin LEKA:n tehdessä virheitä. Ensimmäinen erä kirjattiin Loimulle lukemin 19-25. Passari Juntura pyöritti peliä monipuolisesti ja Loimu hyökkäsikin tehokkaasti niin laidoilta kuin keskeltäkin.

Toinen erä alkoi myös Loimun komennossa, mutta LEKA tuli hienosti taistelemaan jo erävoitostakin Tiisaarin, Seppäsen ja Karisen toimesta. LEKA:lla oli 2 eräpalloa, mutta niin vain Loimu väänsi toisenkin erän itselleen 27-29.Kolmas erä oli tasainen aina loppuun asti. Rumpusen veljeksistä Tomi oli tänään ratkaisuhetkillä tehokas ja hän käänsi hyvillä suorituksillaan erän ja ottelun Loimulle. LEKA:lla oli oma etsikkoaikansa ottelussa, mutta tällä kertaa virheitä tuli hieman liikaa erän tai ottelun voittoa ajatellen. Loimu syötti läpi ottelun erittäin hyvin jättäen LEKA:n vastaanoton kovin vaatimattomiin prosentteihin.- Henri Tuomi: ”Valmistauduttiin peliin pelaamalla keskiviikkona. Ottelutahti on kiivas pudotuspelien alla ja olen iloinen, että selvisimme tänään voittajana kolmessa erässä. Tiukka matsi ja hyvää vääntöä.”

- Urpo Sivula: ”Onnistujia oli onneksi tänään laajalti, oma peli ei ollut ihan parasta tänään. Rumpuset oli liekeissä."

- Lauri Hakala: ”Harmittaa että ei pystytty ratkaisemaan eriä. Tänäänkin oli paljon hyvää eri osa-alueilla. Kasvua tehdään kuitenkin koko ajan ja uskon, että pystymme haastamaan omalla hyvällä pelillä kenet tahansa playoffeissa.”
 
- Petteri Penttinen: ”Pääsin pyörittämään peliä tänään monipuolisesti Karisen, Seppäsen ja Tiisaarin iskiessä palloa kenttään. Uskon, että pelimme kehittyy vielä pudotuspeleihin ja pystymme haastamaan kenet tahansa.”

Parhaat pistemiehet:
LEKA Volley, Mart Tiisaar 18 pistettä (+9)
Loimu, Tomi Rumpunen 18 pistettä (+16)

Parhaiden palkinnot:

Mestar-kilpailu:
1 piste Mart Tiisaar
2 pistettä Kristopher Johnson

LähiTapiolan ottelun VAKUUTTAVIN pelaaja:
Matti Mustonen

Lähitapiola pistekilpailu:
1 piste Petteri Penttinen, LEKA
2 pistettä Urpo Sivula, Loimu
3 pistettä Florian Ringseis, Loimu

Ottelun parhaat
LEKA: Kristopher Johnson
Loimu: Urpo Sivula
Uutisarkisto