Ropo Capital jatkaa LEKA Volleyn pääyhteistyökumppanina

| 09.05.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

Ropo Capital on solminut pääyhteistyösopimuksen LEKA Volleyn kanssa ensi kaudelle 2017-2018. Ropo Capital eli entinen Trust Kapital on ollut LEKA Volleyn pääyhteistyökumppanina LEKA Volleyn toiminnan alusta asti.

- On todella hienoa, että Ropo Capital halusi jatkaa kumppaninamme edelleen. Ropo Capitalissa on tapahtunut suuria muutoksia viimeisen vuoden aikana ja näin kumppanuuttakin tarkasteltiin täysin uusista lähtökohdista. Kuitenkin pääsimme hienoon ratkaisuun, josta uskomme molempien osapuolien hyötyvän, kertoo LEKA Volleyn Kai Ranta-Pere.

- Ropo Capitalin juuret ovat vahvasti Kuopiossa ja haluamme olla mukana tukemassa paikallista huippu-urheilua. Sponsoroinnissa meille on tärkeää, että kumppani ilmentää brändimme arvoja. Meidän liiketoimintaamme ohjaavat vahva menestymisen tahto, motivaatio ja tekemisen ilo – samat asiat näkyvät myös LEKA:n tekemisessä, Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa kertoo.

Nimen muutoksen lisäksi Ropo on muuttanut myös fyysisesti. Noin 140 henkeä työllistävä yhtiö muutti vuoden alkupuolella keskustan toimitiloista Viestikadun Technopolikselle. Uuden toimiston tupaantuliaisia vietettiin perjantaina 5.5. Kuvassa Toimitusjohtaja Artti Aurasmaa vastaanottaa LEKA Volleyn tupaantuliaislahjana GAME Worn paidan LEKA Volleyn ensimmäiseltä liigakaudelta. Paidassa näkyy vanha Trust Kapitalin logo ja seinällä Artin takana vastaavasti uusi Ropo Capitalin logo.Uutisarkisto