Pudotuspelit alkavat - Hurrikaani vastassa puolivälierissä

Lentopallon Mestaruusliigan puolivälierissä nähdään keltamustien taistelu, kun Hurrikaani-Loimaa (4.) kohtaa LEKA Volleyn (5.). Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan Loimaalla ja sunnuntaina siirrytään Kuopioon.

| 14.03.2018 - LEKA Volley viestintä / VH
 

Otteluennakko

 
LEKA Volley – Hurrikaani-Loimaa

1. puolivälierä ke 14.3.2018 klo 18:30 Loimaa
2. puolivälierä to 15.3.2018 klo 18:30 Loimaa
3. puolivälierä su 18.3.2018 klo 17:00 Studentia
(4. puolivälierä ma 19.3.2018 klo 18:30 Studentia)
(5. puolivälierä to 22.3.2018 klo 18:30 Loimaa)

Kolme voittoa tarvitaan välieriin etenemiseksi.
 
LEKA pelasi kaksi runkosarjan viimeistä otteluaan osin lepuuttaen, osin kokeillen erilaisia uusia koostumuksia. Akseli Lankinen, Teemu Silventoinen ja Jukka Lehtonen saivat huilia pitkän runkosarjan jälkeen. Raision Loimu joutui taipumaan LEKA:n käsittelyssä perjantaina tiukan taistelun jälkeen 3-2, mutta liigapaikastaan pelannut Akaa-Volley taisteli hurjan ottelun kapteeni Mikkosen johdolla ja nappasi arvokkaan vierasvoiton äänekkään akaalaisfanijoukon edessä 1-3. Jukka Tuovisella on käärmekeitot keitetty Hurrikaania ajatellen.
 
- Hurrikaani on ennakkosuosikki tähän ottelusarjaan, mutta mielestäni haastajan asema sopii meidän nuorelle ryhmälle hyvin. Pyritään runkosarjan aikaan opitut asiat toteuttamaan meidän tavallamme ja pitämään vire korkealla niin tulemme taistelemaan jatkopaikasta. Kaksi vieraspeliä alkuun on haastava paikka, mutta niin se on myös kotijoukkueelle. Molemmilta joukkueilta vaaditaan laadukkaita valmistautumisia peleihin, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Runkosarjan neljäs, Hurrikaani-Loimaa on ollut viime vuosina hankala vastustaja LEKA Volleylle. Erittäin fyysinen joukkue on ollut tällä kaudella hieman yllättäen ajoittain vaikeuksissa ja se jäi runkosarjassa vasta neljänneksi. Loimaalaisilla on ollut loukkaantumishuolia ja jonkin verran vaihtuvuutta joukkueessa. Kesken kauden remmiin ovat astuneet passari Maksim Buculjevic sekä Tomi Rumpunen. Molemmat ovat huippuluokan vahvistuksia muutenkin kovaan rosteriin, josta löytyy Matti Oivanen, Antti Ropponen, Jesse Mäntylä sekä pari kovaa australialaista.
 
- Vastassa Hurrikaani, joka sopii meille oikein hyvin. Ollaan käyty vastustaja tarkkaan läpi ja meillä on hyvä taktiikka minkä pohjalta on hyvä lähtee pelaamaan. Ja tottakai voitto mielessä lähetään kohti puolivälieriä, tuumailee LEKA:n passari Akseli Lankinen.
 
- Loimaalla on aina mahtavaa pelata, kun ei välttämättä kuule vieruskaverin puhetta, kun yleisö huutaa taustalla. Hyvät mähinät saadaan aikaan, virnistää LEKA:n hakkuri Samuli Kaislasalo.
 
LEKA:lla on viime vuosilta jäänyt paljon hampaankoloon keskinäisissä kohtaamisissa. Pari vuotta sitten Hurrikaani vei pronssimitalit Studentialla ja runkosarjassa Hurrikaani on ollut myös niskan päällä. Kumman sipuli kestää? Pystyykö LEKA yllättämään kivikovan loimaalaisryhmän ja etenemään välieriin? Kokeneet pelaajat ovat varmasti avainroolissa, kumpi eteneekään jatkoon.
 
Studentian ovet aukeavat tuntia ennen ottelun virallista alkamista (su 16:00 ja ma 17:30). Huom! Maanantain ottelu on vielä ehdollinen, sillä ottelusarja pelataan “paras viidestä” –menetelmällä. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä: https://www.seat4.me/tapahtumat/leka
 
Liput ovelta 8-15 €.
 
Otteluisäntänä su 18.3. Savon Sanomat
Otteluisäntänä ma 19.3. Ropo Capital
 
Livescoring su 18.3.: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1288&ID=36&CID=55&PID=37&type=LegList
 
Livescoring ma 19.3.: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1289&ID=36&CID=55&PID=37&type=LegList
 
 Uutisarkisto