Pohojosen rynnäkkö tuotti täydet kuusi pistettä!

| 19.10.2014 -

LEKA Volley siirtyi onnistuneen viikonlopun jälkeen sarjakärkeen!

Onnistuneen Etta pelin jälkeen LEKA Volley pelasi Team Lakkapään vieraana Rovaniemellä. Team Lakkapää kaatui 1-3(25-21, 20-25, 16-25, 13-25).

Lauri Hakala: Tiesimme, että Team Lakkapään kotihalli on vaikea paikka pelata varsinkin vastaanottopuolella. Lakkapää syöttikin vahvasti eka erän, minkä takia olimme vaikeuksissa. 


LEKA valmistautuu torjumaan Lakkapään hyökkäyksia

Ensimmäisen erän jälkeen LEKAn peli lähti kulkemaan. Eelis Karinen sai väistyä Antti Karttusen tieltä ja Antti kiittikin vastuusta ja pelasi mallikkaasti pelin loppuun saakka. Karttusen onnistuminen on hieno asia joukkueelle, koska se antaa Hakalalle jatkossa vaihtoehtoja peluuttaa monipuolisemmin yleispelaajia. 


Antti Karttunen uhkuu pelihaluja

Myös toinen yleispelaaja Pekka Seppänen pelasi todella hyvin. Pekka takoi 12 pistettä(+10) pistettä kantaen vastuuta myös vastaanotossa yhdessä libero Timo Tolvasen kanssa. 

Passari Petteri Penttinen hajotti peliä normaalia laajemmin. Keskitorjujat Simo Puttonen 11 pistettä(+10) ja Kristopher Johnson 9 pistettä(+5) tekivät hyvää jälkeä niin hyökkäyksessä, kuin torjunnassakin. Varsinkin Puttonen nousi nyt pisteidenkin valossa esiin. 


Simo Puttonen on ollut tärkeä lenkki joukkueelle

Puttonen on pelannut koko kauden hyvin. Puttonen on täyttänyt tonttinsa hyvin niin hyökkäys, kuin torjuntapuolellakin. Hänellä ei ole tullut tappotorjuntoja paljoa, mutta hyvä suora torjunta on tuonut paljon vaimennuksia sekä hyviä sektoreita puolustaa, kertoo suojattinsa otteisiin tyytyväinen Hakala. 

Mart piti LEKAa pystyssä Ettaa vastaan, mutta tänään LEKAn hyökkäyspeli jakaantui tasaisemmin. Tiisaar oli kuitenkin joukkueen paras pistemies tehden 19 pistettä(+14). Vieraiden paras pistemies oli hakkuri Joseph Smalzer 23 pisteellä(+10). 

Päävalmentaja Hakala on tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen joukkueessa. Mielestäni meillä on vielä paljon kehittymisen varaa joukkueena ja yksilöinä. Jatkamme harjoittelussa oman pelin kehittämistä voimakkaasti. Tyytyväisyyteen ei ole varaa tämän illan jälkeen, mutta joukkue on tehnyt hyvin töitä ja oikeita asioita on mennyt eteenpäin. 

LEKA Volley siirtyi onnistuneen viikonlopun jälkeen sarjakärkeen! LEKA Volley jatkaa viikon päästä kotiottelulla toista liigatulokasta Liiga Särkkiä vastaan. Bujaka!


Uutisarkisto