Pohojosen rynnäkkö

| 18.10.2014 -

Tuplaviikonloppu pohojosessa...


LEKA Volley starttasi aikaisin lauantai aamuna matkansa kohti pohjoista. Edessä on tuplaviikonloppu. Lauanataina pelataan Ettaa vastaan klo 15:30 ja sunnuntaina pelataan Lakkapäätä vastaan klo 17:00. Viikonlopun tavoite on saalistaa 6 pistettä ja näin jatkaa vahvoja esityksiä liigassa. Etta ja Lakkapää tulevat LEKAn tavoin taistelemaan kärkinelikon takana sijoituksista. Tämän takia viikonlopun pelit näyttelevät tärkeää roolia, kun pitkä liigakausi etenee kohti kevättä. 

LEKA starttaa näyttävästi matkansa kohti pohjosta. 

Etta on osoittanut jo alkukaudesta olevansa yllätysvalmis joukkue tälle kaudelle. Selkeä 3-0 voitto Lakkapäästä kotona, seuraavaksi maukas 2-3 vierasvoitto Loimusta sekä sitten ehkä hieman yllättäen 3-0 tappio Kovelle. Ettan sai myös kovan vahvistuksen keskiosastolle, kun Juha Aho teki comebackin. Juha pelasi viime vuonna VaLePan Suomenmestari joukkueessa avauskokoonpanossa. Joten Etta sai paljon kokemusta ja johtajuutta kentälle. Ettan toinen avainpelaaja Ville Sorvoja on pistepörssin kymmenennellä sijalla. Etta tunnetaan taistelevana joukkueena, joten tänä iltana LEKA Volley saa tehdä täyden päivätyön voittaakseen pelin. 

Pitkällä matkalla tarvitaan hyviä juttuja. Niitä ei tule tämän miehen suusta. 

Lakkapää on lähtenyt kauteen kahdella tappiolla Ettaa sekä Hurrikaania vastaan. Team Lakkapää avasi voittotilinsä liigan heikoimmaksi povattua Liigasärkkiä vastaan. Team Lakkapäällä on neljä ulkomaalaista ja muuten nuori joukkue. Lakkapää pelaa ennakkoluulotonta peliä ja on aina yllätysvalmis kotonaan. Team Lakkapään nuori joukkue tulee kasvamaan kauden aikana, mutta nyt LEKA Volleylla olisi tärkeä paikka ottaa pisteet mukaan Rovaniemeltä.

LEKA Volley lähtee terveellä joukkueella pohojosen turneelle. Alla on ensimmäinen tappio liigassa VaLePaa vastaan. VaLePa pelissä LEKA Volleyn nuori Antti Karttunen sai vastuuta ja varmasti hirnuu näyttöhaluja viikonlopun peleissä. Mart Tiisaar on jatkanut pistepörssin käressä ja on edelleen tärkeä lenkki hyökkäyspäässä. Petteri Penttinen on johtanu peliä passarin tontilla hienosti. Kris Johnsonin kanssa Petterillä on vielä paljon potentiaalia otettavissa irti. Olemme nähneet väläyksiä kotipeleissä siitä, mihin tämä tutkapari pystyy. Eelis Karinen on ottanut roolia yleispelaajan tontilla. Eeliksen taiturimaiset ja monipuoliset hyökkäykset ovat tuottaneet harmaita hiuksia vastustajalle. 

Katsotaan, että mitä pohojosen reissu tuo tullessaan. Uutisarkisto