Pohjoisen kova tuuli iskee päin LEKAa.

| 01.12.2014 -
LEKA Volley iskee poikkeuksellisesti kotipelin Varkaudessa Team Lakkapäätä vastaan. Sarja nelonen LEKA kohtaa sarjassa yhdeksäntenä majailevan Team Lakkapään. LEKAlla on viikon sisään kolme perättäistä kotipeliä ja tavoitteena on saalistaa peleistä täydet yhdeksän pistettä.  LEKAn Kristopher Johnson on parantanut peliään ja on ottanut kehitysaskeleita omassa pelissään. Kris on jo joukkueen kolmanneksi paras pistemies 112 pisteellä ja Kris on nousemassa yhdeksi liigan mielenkiintoisemmaksi pelaajaksi.

Team Lakkapää astelee altavastaajana kentälle, sillä Lakkapää hävisi kauden ensimmäisessä kohtaamisessa LEKAlle. Lakkapään hakkuri Joseph Smalzer on liigan pistepörssissä sijalla yhdeksän ja on selkeästi joukkueen voimahahmo. Lakkapään vahvuutena on joukkueen vastaanotto ja sitä johtaa joukkueen libero Luke Perry. Perry on liigan paras vastaanottaja.

Mielenkiintoinen ottelu on tulossa. Pelissä tullaan näkemään kahden hakkurin taistelu: Tiisaar vs Smalzer. Molemmat saavat pelissä paljon passeja. Nähtäväksi jää puhaltaako pohjoisen tuuli kovempaa.

LEKA Volley – Team Lakkapää,
2.12.2014 klo 18:30
HUOM! Peli pelataan VARKAUDESSA
Varkauden liikuntatalo (Järvelänkatu 12, 78200 Varkaus)

Kuuntele myös ottelun radiomainos!
Uutisarkisto