Pientä tuiverrusta

| 14.02.2015 -
Pientä eteläistä tuulta on luvassa, kun Hurrikaani Loimaalta saapuu LEKA:n vieraaksi. Näiden kahden välillä on nähty hienoja otteluita kauden aikana. Molemmat joukkueet ovat voittaneet ottelunsa kotona 3-2. Nyt LEKA:lla on mahdollisuus saada niskalenkki ja henkinen yliote vastustajasta kauden kolmannessa kohtaamisessa. Hurrikaani pelasi 14.2 lauantaina tiukan väännön Etta:n vieraana vieden ottelun 2-3. Hurrikaani matkustaa Oulusta suoraan LEKA:n vieraaksi voitto mukanaan. Saa nähdä, miten Hurrikaani on palautunut lauantain pelistä. 

Se on selvää, että vastakkain pelaavat kaksi isoa pisteiden tekijää. Tiisaar vs Cedic. Cedic naputti Ettaa vastaan hurjat 34 (+23) pistettä. Cedicin on ainakin hyvä vetää iso ABC:n kinkkupasta palautuakseen sunnuntain peliin.  

LEKA:lla on alla muutama vaisumpi peli hyvän alkuvuoden jälkeen. Pekka Seppänen ja Timo Tolvanen vastaavat joukkueen taisteluilmeestä. Kokeneiden pelaajien hartioilla on paljon vastuuta joukkueen vastaanotto- ja puolustuspelaamisen suhteen, mitkä vaikuttavat joukkueen tekemiseen. Kuopiossa pelataan vielä kolme todella kovaa peliä ennen playoffeja. Sunnuntaina Hurrikaani, seuraavaksi VaLePa ja viimeisenä vastaan asettuu Loimu. Kokeneet konkarit tietävät, että fokus ja pelaamisen intensiteetti nousevat kevättä kohden mennessä ja nämä viimeiset kotipelit ovat mahdollisuus luoda uskoa omaan joukkueeseen. LEKA:n matka jatkuu kohti playoffeja. Tällä hetkellä LEKA pitää pintansa juuri playoff viivan yläpuolella, joten jokainen piste kevään peleistä on tärkeä. Sykettä, tunnetta ja hienoa lentopalloa on taas luvassa. Tule viihtymään ja kannustamaan.

LEKA Volley - Hurrikaani
Su 15.2 klo 17:00
StudentiaUutisarkisto