Otteluennakko: Vantaa Ducks haastaa LEKA Volleyn

Hurjasti viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Vantaa Ducks saapuu lauantaina Studentialle.

| 27.02.2018 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Vantaa Ducks
La 3.3.2018 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
Mallikkaasti viime aikoina pelannut LEKA Volley on löytänyt uuden ratkaisijan, kun 17-vuotias Jere Heiskanen on iskenyt itsensä läpi Mestaruusliiga-tasolla. Nuori mies oli PerPo-pelissä yksi joukkueen parhaista ja pääsi ensimmäistä kertaa avauskuusikkoon yleispelaajana Raisiossa. LEKA voitti molemmat pelit napaten tärkeät täydet kuusi pistettä ja pyrkii varmistamaan runkosarjan viidennen sijan.
 
- Ducks on saanut pelin kuntoon Hyvärisen Pasin liittyessä joukkueeseen ja on vahvasti kiinni viimeisessä pudotuspeli paikassa. Meillä on hyvä harjoitusviikko takana. Voittoa lähdetään tavoittelemaan ja sinetöimään viidettä sijaa, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Ducks on kiusannut isompiaan viime peleissä. Kotonaan se vei pisteen VaLePalta ja seuraavan viikonlopun Lapin kiertueelta se nappasi komean 0-3 voiton Rovaniemellä ja taipui vasta viidessä erässä Ettalle. Kokenut libero, Pasi Hyvärinen, on tuonut rauhallisuutta ja tasaisuutta vastaanottoon ja puolustuspelaamiseen. Lisäksi Miro Määttänen sekä Karl Kulaots ovat olleet vahvassa vireessä.
 
Studentian ovet aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
TMR-torjuntakilpailun tilanne 27.2.2018
1.     Jukka Lehtonen, 65
2.     Samuli Kaislasalo, 34
3.     Akseli Lankinen, 31
 
LähiTapiola Savon Ottelun Vakuuttavin Pelaaja –kilpailun tilanne 27.2.2018
1.     Lehtonen 4
2.     Reijonen, Kaislasalo 3
 
 
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €.
 
Otteluisäntänä Seat 4 Me
 
Livescoring >Uutisarkisto