Otteluennakko: Sunnuntaina yleispelaajien taistelu

| 11.01.2016 - vili
Lentopallon Mestaruusliigaa

LEKA Volley – Etta

su 17.1. klo 15:00
Studentia, Kuopio
 
Kaksi kolmesta edellisestä ottelustaan voittanut Etta saapuu Studentialle LEKA Volleyn vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan kovan taistelun jälkeen.

leka - etta

Etta on hyvin valmennettu ja yhtenäinen joukkue, jossa näkyy monen vuoden työ ja selkeä kulttuuri. Olli Kuoksan joukkue taistelee jokaisesta pallosta ja pisteestä raivoisasti. Ouluun täksi kaudeksi siirtynyt Eetu Pennanen yhdessä Anssi Hakalan kanssa muodostavat taitavan ja tehokkaan yleispelaajakaksikon. Tähän kun lisätään hakkuri Dean Bittner, saadaan yksi sarjan tehokkaimmista hyökkäyskolmikoista.
 
-    Pienikokoinen joukkue, mutta sen ei saa antaa hämätä. Erittäin rutinoituneet ja taitavat yleispelaajat ovat pelin moottori ja heidät pitää pysäyttää sunnuntaina, kertoo LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.

leka - etta

LEKA on raapinut kahdesta viimeisestä pelistä kaksi 3-2 voittoa sarjan kärkikastin joukkueista. Peli-ilme ja pelin taso on ollut hyvää. Passari Lion on pystynyt illasta toiseen jakamaan hyökkäysvastuuta laajalti, mikä on vaikeuttanut LEKA:n vastustajien pelin lukua. VaLePaa vastaan Johnson, Karinen, Petty ja Leikas pääsivät vähintään 15 pisteen saldoon. LEKA:n syöttö-vastaanottopeli on parantunut koko ajan kauden mennessä eteenpäin, mikä on mahdollistanut monipuolisen hyökkäyspelin. Kapteeni Lehtosen pikapaluu maajoukkuekomennukselta yllätti varmasti viimeksi, mutta nyt yllätysmomenttia on vaikea hakea. Hienosti kannustava Studentian yleisö voi toki tuoda oman lusikkansa soppaan kotijoukkueen pelihuumorin varmistamiseksi.

Odotettavissa on kovien yleispelaajien kohtaaminen, pitkiä palloralleja ja hienoja puolustushakuja. Se on vahvoilla, kumman yp:t onnistuvat tehtävässään paremmin.

Ovet ja LEKA Pupi aukeaa klo 14:00. Tarjolla mm. virvokkeita joka lähtöön, "One and Only" LEKA Dogit sekä Metzgerei Lihaniekka LEKA Dog –nakit.

Tule nauttimaan Studentian hyvästä tunnelmasta. Lentopallo on parasta livenä!

Otteluisäntänä Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy

Ottelun livescore: http://lml-web.azurewebsites.net/Livescore_Adv.aspx?ID=96

 Uutisarkisto