Otteluennakko: Savo-Karjalan keskinäinen

Savo-Karjalan välinen lentistaistelu pelataan keskiviikkona Studentialla. Peli on LEKA:n ja Riennon kauden toinen kohtaaminen. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi tammikuussa LEKA:n 1-3 voittoon Joensuussa.

| 26.02.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Liiga-Riento
Ke 1.3.2017 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
Edellisessä kohtaamisessa Riento taisteli, mutta ei pystynyt voittamaan terävästi pelannutta LEKA-ryhmää. Riennossa viime kaudella pelannut Arttu Reijonen oli pitelemätön ja valittiinkin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Akseli Lankinen tarjoili mallikkaasti ja Teemu Silventoinen otti lukuisia näyttäviä puolustuksia. Riennon ruandalais-hakkuri Nelson Murangwa saatiin pidettyä aisoissa eikä muista rientolaisista löytynyt ratkaisijoita kuin ajoittain.
 
-  Iso peli pudotuspelejä ajatellen, kuten kaikki loputkin pelit runkosarjassa. Hyviä asioita tapahtunut viime aikoina vaikka Rovaniemellä tulikin notkahdus, kertoo LEKA:n Teemu Silventoinen.
 
Riento on mitä suurimmalla todennäköisyydellä sarjajumbo kauden jälkeen ja se jatkaa kauttaan liigakarsinnoilla ykkössarjan voittajaa vastaan. LEKA taistelee hurjasti pudotuspelipaikasta ja voitto tästä ottelussa on elintärkeä playoff-haaveiden kannalta. LEKA on pelannut viime aikoina hyvällä tasolla ja voittoja on tippunut tasaiseen tahtiin. Tätä ottelua edeltävässä pelissä se kuitenkin joutui taipumaan Rovaniemelllä Team Lakkapäälle tylyin 3-0 lukemin.
 
- Riento ei varmasti tule antamaan mitään ilmaiseksi ja meidän pitää tapella kynsin ja hampain voitto kotiin. Riittävällä huumorilla ja iloisella pelillä kun mennään eteenpäin, niin hyviä asioita tapahtuu, jatkaa Silventoinen.
 
Ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 17:30. Myytävänä sekä suolaista että makeaa, virvokkeita jokaiseen makuun, ja herkullisia LEKA Dogeja, Lihaniekan LEKA Dog -nakkeja sekä Truben pullia.
 
Otteluisäntä: K-Rauta Naumanen
 
Liput ennakkoon Seat 4 Me:stä >
 
Livescoring >
 Uutisarkisto