Otteluennakko: Saako LEKA pysäytettyä liigan kovimman tykin?

| 01.02.2016 - vili
LEKA Volley – Liiga-Riento
ke 3.2. klo 18:30
Studentia, Kuopio

LEKA Volleyn (12-8) härkäviikko jatkuu keskiviikkona ottelulla Joensuun Liiga-Rientoa (6-14) vastaan. Petteri Penttisen kapelimestaroima joensuulaisryhmä saapuu Studentialle klo 18:30 alkavaan otteluun haastamaan kovavireistä kotijoukkuetta.

leka - riento

Riento teki tälle kaudelle erinomaisen täsmähankinnan hakkuri Michael Chemosin muodossa. Kenialaistykki on tehnyt tähän asti uskomattomat 435 pistettä kovilla tehoilla ja keikkuu pistepörssin ykkösenä. Kesken kauden Joensuuhun siirtynyt, LEKA:ssa viime kaudella pelannut passari Petteri Penttinen on tuonut rutkasti kokemusta ja oveluutta Riennon peliin. Penttisen tulon myötä alkoi myös voittoja rapista. Myös LEKA:n vieraspeli Joensuussa tarjosi karvasta kalkkia kuopiolaisille 3-1 tappion myötä.

LEKA on marssinut voitosta voittoon ennen joulua pelatun Hurrikaani-ottelun jälkeen. Viimeksi kaatui KoVe Leppävirralla pelatussa ottelussa 3-1. Sampo-pelissä loukkaantunut Timo Leikas sai nopealla tahdilla tuuraajan, kun Josh Taylor saapui Kuopioon. Taylorin ensiesiintyminen sujui mallikkaasti (15/+8) ja miehestä lienee paljon iloa LEKA:lle loppukauden aikana. Joukkue on muuten terveenä ja huumoria riittää pukukopissa ja kentällä.

- ”Riento on vaarallinen joukkue, jossa on hyvä passari (Penttinen) ja hakkuri (Chemos) sekä yksi parhaista kotimaisista yleispelaajista (Savimäki). Riento on ottanut liigassa kovia voittoja ja ovat edelleen kovasti mukana pudotuspelikamppailussa. Meillä on tiukka pelirupeama menossa, mutta ukot on kunnossa ja huumori on hyvä”, kertoo LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.

Ottelu on joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella. Kumpikin on voittanut kotiottelunsa, joten panoksena on keskinäisten otteluiden voittaminen. LEKA:lla viikko jatkuu lauantaina Hämeenlinnassa Suomen Cupin välierällä Hurrikaania vastaan. Riento-ottelu on osa tärkeää valmistautumista cup-koitokseen.

Ovet ja LEKA Pupi aukeavat klo 17:30. Tarjolla mm. virvokkeita joka lähtöön, "One and Only" LEKA Dogit sekä Metzgerei Lihaniekka LEKA Dog –nakit.
 
Tule nauttimaan Studentian hyvästä tunnelmasta. Lentopallo on parasta livenä, tervetuloa!

Liput ennakkoon Lippuautomaatista.

Otteluisäntänä Savon Sanomat

 Uutisarkisto