Otteluennakko: Runkosarja huipentuu - kotietu lähellä

| 08.03.2016 - vili
LEKA Volley – Rantaperkiön Isku
la 12.3. klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volley (16-12) kohtaa runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan Rantaperkiön Iskun (11-14).

Iskun nuori joukkue on pelannut ajoittain loistavasti kuluneella kaudella. Suoritustaso on tosin vaihdellut aika lailla, kuten edellinen esitys Rientoa vastaan osoitti. Kotona 0-3 tappio ei jättänyt selittelyille sijaa, vaikkakin sekä Sauli Sinkkonen että Aleksi Mutka puuttuivat kokoonpanosta. LEKA:a vastaan Isku on esittänyt hienoja otteita. Varkaudessa pelatun ensimmäisen kohtaamisen voitti LEKA jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2. Toinen kohtaaminen Tampereella oli Iskulta yksi kauden parhaimmista peleistä, jossa se murskasi LEKA:n 3-1. Tämän ottelun panoksena on keskinäisten otteluiden herruus tällä kaudella.

-    ”Isku on nuori ja nälkäinen joukkue, josta silti näkyy se sama pitkä kulttuuri, jota tamperelaisjoukkue edustaa. Montaa tulevaa maajoukkueen runkopelaajaa (mm. Sinkkonen, Helenius, Kaislasalo) täydentää ja johtaa hienon kauden pelannut jenkkipassari Conor Eaton. Tulee varmasti tiukka taistelu heitä vastaan. Tämän kauden ottelut ovat tasan 1-1 ja panokset kovat. Pitää muistaa, että viime aikojen tappioista huolimatta Isku on laittanut koville tai voittanut jokaisen joukkueen kovatasoisessa Mestaruusliigassa.", kertoo LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.

leka - isku

LEKA:lla on allaan kovat ottelut Hurrikaania ja Tiikereitä vastaan. Näistä tuloksena oli vain yksi piste Loimaalta. Tiikerit esitti Studentialla miksi se on ollut lähes voittamaton tällä kaudella – pelin kaikki osa-alueet ovat timanttisessa iskussa eikä heikkouksia juuri löydy. Vaikka LEKA pystyi ajoittain horjuttamaan Tiikereitä syöttöruudussa, ei se auttanut pisteiden metsästyksessä. Alkutalvella loukkaantuneena tovin sivussa ollut Timo Leikas on ollut nyt viikon verran kokoonpanossa mukana. Tämä tuo kotijoukkueen päävalmentaja Lauri Hakalalle mukavasti vaihtoehtoja peluutukseen.

leka - isku

-    ”Isku on taisteleva, hyvin puolustava ja vastaanottava joukkue. He eivät anna mitään ilmaiseksi. Iskusta on pakko nostaa esille Jan Helenius. Hän ei ole välttämättä kaikista näkyvin pelaaja, mutta on kuitenkin kova poika pelaamaan. Meidän 175 cm pitkä Ekku Karinen on taas tosi hyvä torjumaan parimetrisiä hakkureita, joten Kaislasalolla tulee olemaan tosi vaikea peli.”, kertoo LEKA:n Teemu Silventoinen pilke silmäkulmassaan.

Ottelussa on panosta ainakin kotijoukkueen osalta. LEKA:lla on pudotuspelien kotietu vielä omissa käsissä, mutta voitot kahdesta viimeisestä ottelusta tarvitaan. On myös merkillepantavaa, että vain Tiikerit on lähtenyt Studentialta tällä kaudella enemmistö pisteitä mukanaan. Mikäli LEKA voittaa Iskun, tekee se hienon kotisaldon tällä kaudella.

Ovet ja LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Tarjolla mm. virvokkeita joka lähtöön, "One and Only" LEKA Dogit sekä Metzgerei Lihaniekka LEKA Dog –nakit.
 
Tule nauttimaan Studentian hyvästä tunnelmasta. Lentopallo on parasta livenä, tervetuloa!

Liput ennakkoon Lippuautomaatista >

Otteluisäntänä Pohjois-Savon OP

Ottelun livescore >

 Uutisarkisto