Otteluennakko: Puhaltaako pohjoistuuli?

| 12.02.2016 - Vili
LEKA Volley – Team Lakkapää
su 14.2. klo 15:00
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volley (13-9) kohtaa ystävänpäivän ottelussa Team Lakkapään (3-18). Normunds ”Nortsa” Veinbergsin luotsaama rovaniemeläisryhmä saapuu Studentialle pisteet mielessä.

Lakkapää sai kovan vahvistuksen, kun Ruotsin ykköshakkuri Fredrik Gustavsson liittyi joukkueeseen hiljattain. Hänen saapumisen jälkeen joukkue on saalistanut neljä pistettä kuudesta mahdollisesta. Joukkue palasi voittojen tielle kaatamalla komeasti Loimun kotonaan 3-0. Lakkapää on isokokoinen joukkue, jossa pelaa monta lahjakasta nuorta pelaajaa. Peräti 205 cm pitkä aussi-passari Arash Dosanjih on vasta täyttämässä 20 vuotta. Parimetrinen yleispelaaja Peetu Mäkinen on ollut myös kovassa vireessä. Keskitorjujakaartikin on kunnossa Markus Kaurton ja Trent O’Dean muodossa. Kaurto on keikkunut sarjan torjuntatilaston kärkisijoilla viime vuosina.

leka - lakkapää

LEKA pelasi perjantaina 12.2. rästiottelun Loimua vastaan (3-1) ja yhden päivän tauon jälkeen se pääsee näyttämään kykyjään rovaniemeläisille.  Kuluvan viikon ottelutahti ei ole yhtä kiivas mitä se oli viikko takaperin. LEKA on ollut tällä kaudella vahva Studentialla, joten se pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista ja näillä näkymin kaikki pelaajat ovat Lauri Hakalan käytettävissä.

- ”Lakkapää on joukkue, jonka fyysinen koko ja voima tekevät sen vaaralliseksi. Etenkin ruotsalaisen hakkuri Fredrik Gustavssonin saapumisen jälkeen joukkue on napsinut pisteitä kovilta vastuksilta. Heidän kohdallaan sarjataulukko ei kerro mitään pelitaidoista. Kannattaa seurata hakkurin lisäksi nuoren Peetu Mäkisen edesottamuksia. Hän on tuleva huippupelaaja jos kehitys jatkuu samanlaisena. ”, kertoo LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.

Ottelu on joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella. LEKA on voittanut edelliset ottelut puhtaasti kolmessa erässä. Tästä ottelusta tulee varmasti kovin näiden kahden joukkueen kohtaaminen tällä kaudella, sillä Lakkapää on parantanut peliään merkittävästi viime aikoina. Klisheeksi muodostunut syöttö-vastaanottopeli tulee olemaan kovassa huudossa. Se joukkue, joka nostaa vastaanoton paremmin, voittanee ottelun. Molemmilta joukkueilta löytyy vaarallista hyökkäysosaamista riittävästi.

leka - lakkapää

Ovet ja LEKA Pupi aukeavat klo 14:00. Tarjolla mm. virvokkeita joka lähtöön, "One and Only" LEKA Dogit sekä Metzgerei Lihaniekka LEKA Dog –nakit.
 
Tule nauttimaan Studentian hyvästä tunnelmasta. Lentopallo on parasta livenä, tervetuloa!

Liput ennakkoon Lippuautomaatista >

Otteluisäntänä Veljekset Laakkonen

Livescore >Uutisarkisto