Otteluennakko: Puhaltaako Hurrikaani?

| 16.12.2015 -
Lentopallon Mestaruusliigaa

LEKA Volley – Hurrikaani

su 20.12. klo 15:00
Studentia, Kuopio
 
Viime kauden hopeamitalistit saapuu Studentialle neljän ottelun voittoputkessa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen marraskuussa päättyi Hurrikaani-Loimaan 3-0 voittoon. Kotijoukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja lähtee tähän peliin kirkastamaan ilmettään.

leka - hurrikaani

Hurrikaani on kova nippu useamman maan entisiä ja nykyisiä maajoukkuemiehiä höystettynä Suomen maajoukkueen kakkosvalmentaja Nicola Giolitolla. Joukkueeseen liittyi syksyllä viimeisempänä Varkauden oma poika, Kosti Shumov. Shumov ehti pelata ulkomailla monta vuotta mm. Saksassa ja Italiassa ennen kuin teki päätöksen palata monen muun tähden tavoin Mestaruusliigaan. Hurrikaanin peliä viime aikoina hienosti johtanut passari Mauri Kurppa on mielenkiintoinen seurattava. Mies pelasi viime kaudella VaLePan kakkospassarina ja siirtyi täksi kaudeksi Loimaalle vastuun perässä. Vastuuta onkin tullut ja kruununa Kurppa sai kutsun Suomen maajoukkueryhmään.

leka - hurrikaani

LEKA lähtee haastamaan yhtä Mestaruusliiga:n suurimmista suosikeista nöyrästi. Peli on tökkinyt viime aikona kotijoukkueella, mutta elementit menestykseen on olemassa. Kapteeni Lehtosen edellisen ottelun lehdistötilaisuudessa esiintuoma "peli-ilme" on suuressa roolissa tässä ottelussa. Eelis Karinen on ollut LEKA:n johtava pelaaja alku kaudella. Eelis on tehnyt pisteitä 3,41 p / erä. Hän on ollut myös LEKA:n paras vastaanottaja. Kristopher Johnson on ollut Mestaruusliigan suvereeni verkon herra tähän asti huimalla 62,64 % hyökkäysteholla. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja Lauri Hakala pääsee valitsemaan aloittavan kuusikon täydestä rosterista.

-    Hieno ottelu odottaa meitä joulun alla. Liigan fyysisesti vahvin ja näyttävin joukkue, Hurrikaani, saapuu vieraaksi. Keskitytään omaan tekemiseen täysin ja kirkastetaan porukan ilme ennen lyhyttä taukoa. Vastustajan joukkueesta kannattaa seurata etenkin hakkuri Alhachdadia ja varmaa vastaanottajaa, yleispelaaja Eemeli Koukia, kertoo LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.

Hurrikaanilla on Euro-ottelu kotonaan vielä keskiviikkona, kun taas LEKA pääsee keskittymään sunnuntain otteluun treenaamalla kuvioitaan kuntoon. Panosta on riittämiin joulutauon kynnyksellä. Riittääkö Hurrikaanissa puhtia kaatamaan LEKA vai takooko kotijoukkue ärhäkkään vieraansa kumoon?

Ovet ja LEKA Pupi aukeaa klo 14:00. Tarjolla mm. virvokkeita joka lähtöön, "One and Only" LEKA Dogit sekä Metzgerei Lihaniekka LEKA Dog –nakit.

Tule nauttimaan viimeisestä kotiottelusta ennen joulutaukoa. Lentopallo on parasta livenä!

Liput ennakkoon Lippuautomaatista >

Otteluisäntänä Avek Esitysratkaisut Oy

 Uutisarkisto