Otteluennakko: Mestaruusliigaa Leppävirralla

| 25.01.2016 -
LEKA Volley – KoVe
la 30.1. klo 17:00
Vesileppis Areena, Leppävirta
 
LEKA Volleyn kauden toinen ja samalla viimeinen maakuntaottelu pelataan lauantaina 30.1. klo 17:00 komealla Vesileppis Areenalla, Leppävirralla. Vastaan asettuu pirteästi taisteleva Korson Veto, Vantaalta.

leka - kove
 
Perinteeksi muodostunut kaksi maakuntaottelua kaudessa on tuonut huippulentopallo-otteluita Varkauteen ja nyt miesten Mestaruusliigaa ensimmäistä kertaa ikinä Leppävirralle. Näyttämönä toimii Tatu Säisän isännöimä, kohta vuoden vanha, Vesileppis Areena. Puitteet ovat kohdallaan hienolle lentopalloillalle.
 
KoVen nuori joukkue ollut vaikeuksissa kauden aikana ja se majailee sarjataulukossa jumbona. Ainoat voitot ovat tulleet Team Lakkapäästä tiukan taistelun jälkeen 3-2. Joukkue on kuitenkin hyvin taisteleva ja koko ajan kehittyvä. Osoituksena siitä ovat olleet pari edellistä ottelua ennakkoon kovempia joukkueita vastaan (Hurrikaani ja Isku). Hurrikaani-ottelu ratkesi vasta viidennessä erässä loimaalaisten hyväksi ja tamperelaisilta KoVe vei yhden erän. Unkarilainen keskitorjuja Alpar Szabo on ollut vahvassa vireessä läpi kauden ja on koko liigan tilastokärkenä torjunnoissa. Joukkueen nestoriosastoon kuuluva Toni Kankaanpää, on kantanut myös vastuuta hyökkäyksessä tehden pisteitä hyvillä prosenteilla.

leka - kove
 
LEKA on pelannut viime aikoina hienosti. Sillä on voitot alla niin Hurrikaanista, VaLePasta kuin Ettastakin. Suomen Cupin kannalta tärkeä peli Sampoa vastaan pelataan la 23.1. Pielavedellä. Otteluennakko on laadittu ennen tätä peliä. Kotijoukkueen vastaanotto ja hyökkäys ovat olleet mallikkaalla tasolla. Passari Chris Austin on päässyt pyörittämään näyttäviä hyökkäyskuvioita niin keskeltä kuin laidoista. Tutkapari Kris Johnson on löytynyt keskeltä todella hyvillä tehoilla (64,17 %) ja pisteitäkin on tullut viime otteluissa yli 15 p keskiarvolla. Laidoista löytyy tulivoimaa Karisen, Leikkaan ja Pettyn takoessa myös pisteitä illasta toiseen. Vastaanotossa Juhani Hakala ja Eelis Karinen ovat olleet vahvassa vireessä mahdollistaen monipuolisen hyökkäyspelin pyörittämisen.
 
- Korso on joukkue, joka ei anna koskaan periksi. Sarjataulukko ei kerro läheskään totuutta – paljon pitkiä ukkoja ja joukkueessa hurttia huumoria. Kaikki pelit ovat äärimmäisen tärkeitä ja pitää latautua aina parhaimmala tavalla, etenkin uudessa pelipaikassa (Vesileppis Areena), kertoo LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.
 
Ottelu on jo kolmas joukkueiden kohtaaminen tällä kaudella. Aiemmat kohtaamiset ovat kääntyneet LEKA:lle 3-0 ja 3-1. Pystyykö nälkäinen vierailija yllättämään kovakuntoisen LEKA:n?
 
Ovet aukeavat klo 16:00. Lentopallo on parasta livenä! Tervetuloa!
 
Liput ennakkoon Lippuautomaatista.
 
 

Vesileppis Areenan isäntä Tatu Säisä kutsuu kaikki lauantaina 30.1. Leppävirralle LEKA Volley - KoVe -otteluun. #LEKAVolley #KoVe #Mestaruusliiga

Julkaissut LEKA Volley 25. tammikuuta 2016
Uutisarkisto