Otteluennakko: LEKA Volley - Team Lakkapää

Taistelu pudotuspeliasetelmista kiihtyy, kun LEKA Volley ja Team Lakkapää kohtaavat toisensa kolmannen kerran tällä kaudella.

| 17.02.2018 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Team Lakkapää
Ti 20.2.2018 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
Kauden yksi kohokohdista oli viime lauantaina, kun viimeinen LEKA Battle pelattiin Kuopio-hallissa. Huikean taistelun jälkeen Battle siirtyi historiaan Sampon erittäin niukalla 2-3 voitolla yli 1800 silmäparin edessä. LEKA kunnostautui Teemu Silventoisen johdolla etenkin puolustuspelissä, mikä oli kauden parasta tähän asti. Lisäksi onnistujia löytyi Eelis Karisen, Jan Heleniuksen ja Jukka Lehtosen muodossa.
 
- Lakkapää-peli heti Hurrikaani- ja VaLePa-vieraspelien jälkeen. Hyvää harjoitusta pudotuspelejä ajatellen palautumista ja vireystilan ylläpitoa varten. Olemme hävinneet kaksi kertaa erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen Lakkapäälle tällä kaudella, joten kalavelkojakin on. Lakkapää on ulottuva ja fyysinen joukkue verkolla, joten omaan peliin täytyy löytää aseet niin torjuntaan kuin hyökkäykseen, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Team Lakkapää on pelannut tähän asti vaihtelevan kauden. Se aloitti heikosti, pelasi loka-joulukuussa upeasti ja kevätkauden alussa peli on taas hieman tökkinyt. Pelin kulmakivinä on erittäin fyysiset keskitorjujat, jotka ovat illasta toiseen joukkueen tehokkaimpia pelaajia niin hyökkäys- kuin torjuntapelaamisessa.
 
- Lakkapään keskitorjujat ovat pelanneet hyvillä hyökkäystehoilla koko kauden. Meidän pitää omalla syötöllä pystyä rikkomaan heidän vastaanottonsa, jotta puolustuspelaaminen olisi meille helpompaa, arvioi LEKA:n keskipelaaja Arttu Reijonen.
 
- Tässäkin ottelussa korostuu oman syötön ja vastaanoton tärkeys. Meidän täytyy hyvän vastaanoton avulla päästä pelaamaan monipuolista hyökkäyspeliä, jotta voimme voittaa Lakkapään, jatkaa Reijonen.
 
Studentian ovet aukeavat klo 17:30. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €.
 
Otteluisäntänä LähiTapiola Savo
 
Livescoring >
 Uutisarkisto