Otteluennakko: LEKA Volley - Rantaperkiön Isku

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu perjantaina Studentialla kun LEKA saa vieraaksi tamperelaisen Rantaperkiön Iskun.

| 29.01.2018 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Rantaperkiön Isku
Pe 2.2.2018 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
Ailahtelevasti tämän vuoden puolella esiintynyt LEKA (12-8, 36 p) saa vastaansa kovasti pudotuspelipaikkaa tavoittelevan tamperelaisryhmän. Kotijoukkue on pelannut hyvin alemman keskikastin joukkueita vastaan, mutta sen peli on ollut aivan sekaisin Hurrikaania ja Sampoa vastaan. Tasaisuutta otteisiin kaipaava LEKA lähtee otteluun hyvin latautuneena edellisen viikonlopun tuplapelin jälkeen tavoitellen pudotuspeleihin kotietua.
 
- Isku vastassa Hietasen Matin ja Mutkan Tomin johdolla. Taisteleva ryhmä, joka hamuaa viimeistä pudotuspelipaikkaa kynsin hampain. Oman joukkueen pelitaso on ailahdellut liian paljon tämän alkuvuoden aikana. Hyvää pelaamisessa on ollut se, että vastuuta hyökkäyksessä on pystytty jakamaan syyskautta tasaisemmin. Hyvän valmistautumisen kautta lähdetään taistelemaan pisteet kotiin, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Iskulla (4-18, 14 p) on ollut vaikea kausi uuden valmentajan ja kovasti uudistuneen ryhmän kanssa. Joukkue taistelee tosissaan viimeisestä pudotuspelipaikasta Ducksin, Tiikereiden ja Akaa-Volleyn kanssa. Joukkueen ehdottomia runkopelaajia ovat maajoukkueen monivuotinen runkopelaaja Matti Hietanen sekä passari Mauri Kurppa.
 
Onnistuuko Isku lyömään kapuloita LEKA:n rattaisiin vai selvittääkö kotijoukkue kolmannen kohtaamisen selvin numeroin? Tule katsomaan paikan päälle!
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 17:30. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Otteluisäntä: Kuopion kaupunki
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €.
 
Livescoring >
 Uutisarkisto