Otteluennakko: LEKA Volley - Hurrikaani

Cup-hopeaa saavuttanut Hurrikaani saapuu pitkän joulutauon viettäneen LEKA Volleyn vieraaksi.

| 07.01.2018 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Hurrikaani
Pe 12.1.2018 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volley (10-6) pelasi viimeksi ennen joulua Akaa-Volleyta vastaan kotona Studentialla ja marssi melkein kuukauden joulutauolle selkeä 3-0 voitto plakkarissa. Joukkue on päässyt lataamaan akkuja sekä harjoittelemaan laadukkaasti tauon aikana. LEKA lähtee vuoteen 2018 terveenä ja hyvin latautuneena.
 
- Harvinainen kuukauden tauko peleistä on käytetty tiiviiseen harjoitteluun lepoa unohtamatta. Kevätkauden ensimmäinen vastustaja on Hurrikaani, joka pudotti cupin välierässä yllättäen Sammon ja eteni loppuotteluun, josta tuli sitten tappio VaLePalle. Hurrikaanin peli on mennyt eteenpäin ja sen materiaali on todella vahva. Vahvin osa-alue on syöttö ja muutenkin fyysinen pelaaminen. Olemme valmiina ja terveinä aloittamaan taistelun pisteistä, arvioi LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Hurrikaanin (11-7) kausi lähti yskähdellen liikkeelle, mutta se on saanut ison vaihteen silmään parin kovan täsmähankinnan jälkeen. Meritoitunut serbipassari Maksim Buculjevic saapui loppusyksystä Loimaalle ja viime viikolla joukkue teki toisenkin kovan hankinnan kiinnittämällä kokeneen Tomi Rumpusen loppukaudeksi vahvistamaan hihaosastoa. Hurrikaanin peli on ollut ailahtelevaista, mistä kertoo yllättävät tappiot Tiikereille ja Iskulle. Toisaalta se on voittanut myös kovia pelejä, kuten Ettan ja Lakkapään. Joukkueen rosteri on paperilla huippukova ja sen kirkkaimpina tähtinä tuikkivat keskipelaaja Matti Oivanen ja hakkuri Antti Ropponen.
 
Ottelu on joukkueiden toinen kohtaaminen tämän kauden Mestaruusliigassa. LEKA Volley voitti ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Loimaalla aivan kauden alussa lukemin 1-3. Molemmat joukkueet ovat fyysisiä ja parhaimmillaan erittäin tehokkaita syöttöruudussa. Studentia on ollut tälläkin kaudella haasteellinen paikka vierailijoille etenkin syöttöruudussa, joten jää nähtäväksi saako LEKA ratkaisevan edun sillä osastolla. Ottelun ratkaisu nähdään luultavasti nimenomaan syöttö-vastaanottopelin onnistumisessa.
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 17:30. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
TMR-torjuntakilpailun tilanne 7.1.2018
1.         Jukka Lehtonen, 42
2.         Samuli Kaislasalo, 28
3.         Henrik Porkka, 19
 
LähiTapiola Savon Ottelun Vakuuttavin Pelaaja –kilpailun tilanne 7.1.2018
1.         Lehtonen, Reijonen, Kaislasalo: 2
2.         Lankinen, Kaislasalo: 1
 
Otteluisäntä: Pinnoitus Pekka
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä: https://www.seat4.me/tapahtuma/leka/leka-volley-hurrikaani-2018
 
Liput ovelta 8-15 €. Opiskelijalippuja myydään ennakkoon myös cafeSAVOTASTA 5 euron edulliseen opiskelijahintaan.
 
Livescoring: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1082&ID=31&CID=46&PID=32&type=LegList
 
 Uutisarkisto