Otteluennakko: LEKA - VaLePa 14.10.2017

Hallitseva mestari saapuu Studentialle kivikovan rosterinsa kanssa.

| 10.10.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – VaLePa
La 14.10.2017 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
LEKA aloitti kauden kolmella vakuuttavalla voitolla. Sittemmin peli on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin ensin Oulussa ja viime sunnuntaina Leppävirralla pelatussa maakuntaottelussa. Nyt peli pelataan LEKA:lle tutussa kotiluolassa, missä se taatusti laittaa joukkueen kuin joukkueen ahtaalle. LEKA:n kauden onnistujia tähän asti ovat olleet ehdottomasti Samuli Kaislasalo ja Teemu Silventoinen. Molemmat ovat olleet illasta toiseen kovalla tasolla rooleissaan. LEKA pystyy pelaamaan paljon monipuolisempaa hyökkäyspeliä mitä tähän asti ollaan nähty. Ehkä lauantaina nähdään uusia kuvioita Studentialla.
 
- VaLePa on vahvistunut viime kaudesta ja saanut laatua lisää myös koko materiaaliin. Mikko Eskolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspeliin. Lähdemme hakemaan joukkueena kauden ehjintä kokonaisuutta ja sitä kautta voittoa, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
VaLePa on aloittanut kautensa juuri niin murhaavasti kuin on ounasteltukin. Neljästä ensimmäisestä ottelusta täydet pisteet ja eräsuhde 12-1. Joukkueen runko säilyi hyvin kasassa ja vahvistuksina on saapunut Sastamalaan mm. Markus Kaurto ja Erik Sundberg. Pelin moottorina häärii edelleen kovassa vireessä oleva Mikko Esko, joka hakee uralleen kolmatta Suomen mestaruutta sekä menestystä Euroopan kentiltä. VaLePa osallistuu tänä vuonna myös Mestarien liigaan
 
Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen sitten viime vuoden puolivälierätaisteluiden. Aina mestaruuteen saakka marssineet sastamalalaiset saivat hyvän vastuksen LEKA Volleysta. Nähtäväksi jää miten vieraat onnistuvat syöttö-vastaanottopelissä hankalana-paikkana-pelata –luokituksen omaavassa Studentian salissa. Kotijoukkue on esittänyt erittäin hyviä otteita kotiluolassaan.
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Otteluisäntä: Tuusniemen OP
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €. Lippuja myydään ennakkoon myös cafeSaVOTASTA 5 euron edulliseen opiskelijahintaan.
 
Livescoring >
 Uutisarkisto