Otteluennakko: LEKA - VaLePa

Runkosarjan loppu häämöttää ja pelimerkit ovat selvät: LEKA haluaa pudotuspeleihin ja VaLePa runkosarjan ykköseksi.

| 05.03.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – VaLePa
Ke 8.3.2017 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
Kauden kolmannessa keskinäisessä kohtaamisessa VaLePa on selkeä ennakkosuosikki. Sen peli on parantunut kauden mittaan ja plakkariin tarttui jo Suomen Cupin mestaruus. Sami Kurttilan johtama erittäin kokenyt ryhmä pitää sisällään maajoukkueen entisiä, nykyisiä ja tulevia tähtiä. Aivan kuten LEKA:nkin joukkue. Keskiviikkona nähdään taatusti hyvä ottelu, eikä vieraat saa mitään ilmaiseksi. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa VaLePa vei voiton niukasti viidessä erässä. Toinen kohtaaminen oli VaLePan suvereeni esitys Sastamalassa.
 
- VaLePaa vastaan ottelussa on lähes identtiset asetelmat kuin edellisessä Hurrikaani-pelissä: meillä taistelu jatkuu pleijaripaikasta ja VaLePa kamppailee runkosarjan voitosta. Vastus ei ainakaan viime lauantaista helpotu, kertoo LEKA:n Timo Leikas.
 
LEKA:n edelliset pelit ovat olleet vuoristoratamaisia. Joka toisesta on tullut voitto ja sitten perään tyly tappio. Joukkue tarvitsee lisää voittoja, jotta pudotuspelipaikka varmistuu. Sarjan tasaisuuden vuoksi haarukassa ovat edelleen sijat 6-10. LEKA voi luottaa suhteellisen laajaan rosteriin tällä hetkellä, sillä koko joukkue on terveen kirjoissa. Pelaavan hakkurin paikasta taisteleva Timo Leikas on ollut vireessä kentälle päästyään. Kokenut kehäkettu omaa edelleen erittäin painavan aloituksen ja laitahyökkäyksen.
 
- VaLePalla on paljon taitoa joukkueessa hyvien yksilöidensä puolesta. Myös liigan yksi parhaista passareista höystettynä kovalla hyökkäyskalustolla on yhtä kuin paha yhtälö. Onneksi Studentian kotiluolassa meidän syöttö toimii ja saamme pommitettua VaLePan hihamiesten ranteet pilalle ja sitä kautta otamme arvokkaan kotivoiton, uumoilee Leikas.
 
- Nyt on lauantain juhlapölyt karistettu jaloista ja pirteällä mielellä kohti VaLePan kaatoa ja runkosarjan päätöstä kohti. Jäljellä olevista peleistä raavitaan kasaan tarvittavat pisteet ja voitot, jotta “pleijarilenaa” nähdään taas tänäkin keväänä Kuopiossa, jatkaa Leikas.
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 17:30. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Otteluisäntä: Savon Sanomat
 
Liput ennakkoon 8-15 € Seat 4 Me:stä >
Savon Sanomat -etukortilla 3 euron alennus normaalihintaisesta aikuisten lipusta! Etu lunastettavissa lippujen ovimyynnistä.

Livescoring >
 Uutisarkisto