Otteluennakko: LEKA - Tiikerit 25.11.

Huippuluokan vahvistuksen naarannut Kokkolan Tiikerit saapuu Tapio Nissin johdolla Kuopioon lauantaina.

| 22.11.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
 
LEKA Volley – Kokkolan Tiikerit
La 25.11.2017 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volley (7-5) pelasi edellisenä viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantaina vastassa oli Vantaa Ducks, joka mureni Studentialla 3-1. Sunnuntaina oli vuorossa kauden ensimmäinen Savon derby, mikä pelattiin Siilinjärvellä. Sampo käänsi hegemoniaottelun yli tuhannen katsojan edessä lopulta paremman syöttö-vastaanottopelin ansiosta ja kolme pistettä jäi maakuntaan lukemin 3-1. LEKA:a viime kaudella valmentanut Tapio Nissi palaa nyt ensimmäistä kertaa Mestaruusliigassa Studentialle ja kohtaa vanhan joukkueensa.
 
- Mukava saada Tiikerit ja Nissin Tapsa Kuopioon. Tiikerit sai kovanluokan hakkurin, Fredric Gustavssonin riveihinsä reipas viikko sitten ja he tulevat hänen johdollaan asettamaan kovan haasteen meidän nousujohteisesti kehittyvän torjunta- ja puolustuspelaamiseen. Ehjän harjoitusviikon jälkeen joukkue on taas virtaa täynnä ja valmis kohtaamaan Tiikerit, analysoi Jukka Tuovinen.
 
Tiikereiden (1-10) alkukausi on ollut vaikea. Joukkueesta lähti kaikki kuusikon miehet ikitiikeri Antti Leppälää lukuunottamatta. Kokkolaisryhmän peräsimeen värvättiin nuorten erinomaisena kehittäjänä tunnettu LEKA Volleyn viime kauden valmentaja Tapio Nissi. Uusi projekti vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta potentiaalia Nissin armeijasta löytyy. Passari Anton Välimaa ja libero Niklas Breilin edustavat erittäin taitavaa uutta sukupolvea (s.-99), josta varmasti kuullaan tulevaisuudessa. Antti Ropposen isoihin hakkurin saappaisiin haettiin täytettä Amerikasta asti, kun lupaava Jack Wilson saapui Kokkolaan. Ikävä loukkaantuminen ja miehen kauden päättyminen ennen aikojaan pakotti kokkolalaiset jälleen ostoksille. Haaviin jäi Team Lakkapäässä kaksi kautta pisteitä hurjalla tahdilla takonut Fredric Gustavsson, joka on epäilemättä erittäin kova vahvistus Tiikereille.
 
- Sanomattakin selvää, että tosi mukava tulla Studentialle. Nykyinen joukkue Kokkolan Tiikerit vaihtui kokonaan viime vuosista ja pelaajat ovat nuoria. Joukkuetta kootessani tiesin, että tulee olemaan hankalia hetkiä varsinkin alussa, mutta on tämä yllättänyt vähän itsenikin. Peli on ollut hakusessa, mutta uusien kaverien tulo on taas antanut uskoa paremmasta. Kalle Määttä kokeneena passarina ja Fredric Gustavsson hakkurin paikalla on ollut tervetullut muutos ryhmään. LEKA:n vahvuudenhan jo tiesinkin tälle kaudelle, mutta ei sekään ihan yskähtelemättä ole kulkenut. Kaiken kaikkiaan kiva tulla Kuopioon, kertoo Tiikereiden päävalmentaja Tapio Nissi.
 
Ottelu on joukkueiden toinen kohtaaminen tämän kauden Mestaruusliigassa. Ensimmäinen ottelu pelattiin marraskuun alkupuolella Kokkolassa ja pelin vei LEKA tiukan taistelun jälkeen 1-3. Voitto oli kautta aikojen ensimmäinen LEKA Volleylle keskinäisissä Mestaruusliigan otteluissa. LEKA on ollut Studentialla timanttisessa iskussa ja Tiikereillä on taatusti hikinen iltapuhde edessä mikäli haluavat viedä pisteitä Kokkolaan. Hakkureiden taistelu on yksi mielenkiintoinen yksityiskohta, jota kannattaa seurata. Miten nopeasti Gustavsson saa temmot kohdalleen passarin kanssa?
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
TMR-torjuntakilpailun tilanne 21.11.2017
1.     Jukka Lehtonen, 36
2.     Samuli Kaislasalo, 22
3.     Henrik Porkka, 16
 
LähiTapiola Savon Ottelun Vakuuttavin Pelaaja –kilpailun tilanne 21.11.2017
1.     Lehtonen: 2
2.     Reijonen, Lankinen, Kaislasalo: 1
 
Otteluisäntä: Seat 4 Me
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €. Opiskelijalippuja myydään ennakkoon myös cafeSAVOTASTA 5 euron edulliseen opiskelijahintaan.
 
Livescoring >Uutisarkisto