Otteluennakko: LEKA - Tiikerit 20.1.

Nousukuntoinen Kokkolan Tiikerit lauantaina vieraana maakuntaottelussa Varkaudessa.

| 16.01.2018 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Kokkolan Tiikerit
La 20.1.2018 klo 15:00
Varkaiden liikuntatalo


LEKA Volley (10-7) palasi melkein kuukauden mittaiselta joulutauolta viime perjantaina ja lopputuloksena oli yksi kauden heikoimmista esityksistä Hurrikaania vastaan. Ennakkokaavailuista poiketen peli ei rakennut syöttöruudussa vaan LEKA sortui lukemattomiin virheisiin eikä passipelikään ollut totutulla tasolla. Työtapaturmia sattuu välillä ja joukkue on harjoitellut hyvin koko viikon tähtäimessä Tapio Nissin luotsaaman Tiikeri-lauman nitistäminen lauantaina Varkaudessa. Positiivista Hurrikaani-ottelussa oli Teemu Silventoisen hienot puolustuspallot sekä joukkue syöttö kohtaisen tehokkaasti läpi ottelun. Hyökkäyspelin täytyy palautua syyskauden hyvälle tasolle, jotta kokkolalaiset saadaan vaikeuksiin.
 
- Nousukuntoinen Tiikerit vastassa. Edellinen kohtaaminen marraskuun lopulla oli tiukkaa vääntöä ja kääntyi lopulta meidän eduksi. Tiikereiden Gustavssonilla on iso rooli hyökkäyspelaamisessa, joka meidän täytyy pystyä torjunta- ja puolustuspelaamisella eliminoimaan, ennakoi Jukka Tuovinen.
 
Tiikereiden (4-14) viimeaikaiset esitykset ovat olleet lupaavia. Loimu kaatui kotona tylysti 3-0 ja kukkulan kuninkaana hääri taas pelikuntoon toipunut Fredric Gustavsson. Mies loukkasi nilkkansa pahan näköisesti juuri edellisessä pelissä LEKA Volleyta vastaan ja edessä oli muutaman viikon huili. Gustavssonin paluu on selkeästi nostanut joukkueen tasoa ja saanut esimerkiksi yleispelaajien tehoja siinä samalla ylöspäin. Kokenut passari Kalle Määttä on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tiikereiden kanssa ja jatkaa siis joukkueessa myös kevätkauden.
 
Ottelu on jo kolmas keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. LEKA on vienyt molemmat, tosin melko tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2 ja 3-1. Ratkaisu nähdään varmasti osaltaan onnistuuko Gustavsson hyökkäyssuuntaan ja toisaalta saako LEKA tylsytettyä hänen parhaan terän vahvalla torjunta- ja puolustuspelillä.
 
Varkauden liikuntatalon ovet aukeavat klo 14:00 ja kanttiinissa on myytävänä sekä suolaista että makeaa. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
TMR-torjuntakilpailun tilanne 16.1.2018
1. Jukka Lehtonen, 45
2. Samuli Kaislasalo, 29
3. Henrik Porkka, 22
 
LähiTapiola Savon Ottelun Vakuuttavin Pelaaja –kilpailun tilanne 16.1.2018
1. Lehtonen: 3
2. Reijonen, Kaislasalo: 2
 
Otteluisäntä: Varkauden Puu
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €. Opiskelijalippuja myydään ennakkoon myös cafeSAVOTASTA 5 euron edulliseen opiskelijahintaan.
 
Livescoring >
 Uutisarkisto