Otteluennakko: LEKA - Team Lakkapää 8.10.2017

Mestaruusliiga palaa jälleen Leppävirralle, kun LEKA Volley kohtaa maakuntaottelussa Team Lakkapään Vesileppis Areenalla.

| 04.10.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Team Lakkapää
Su 8.10.2017 klo 17:00
Vesileppis Areena, Leppävirta
 
LEKA:n kauden ensimmäinen viikko oli mainio, sillä peräti neljä peliä 8 päivässä tuotti kolme voittoa. Viikon viimeinen rutistus Oulussa päättyi Ettan 3-0 voittoon väsyneestä LEKA:sta. Etta onnistui pelissä murtamaan LEKA:n tähän asti vahvan vastaanoton ja marssi ansaitusti voittoon Joonas Jokelan johdolla. LEKA on pelannut fyysistä lentopalloa. Syöttö- ja torjuntapeli on ollut kulmakivenä voittoihin päättyneissä otteluissa. Etenkin Samuli Kaislasalo on ollut lähestulkoon pitelemätön hyökkäyssuuntaan ja häntä on hyvin kompanneet laiturit Redi Koci ja Jan Helenius. Torjuntapelistä on päävastuun kantanut kapteeni Lehtonen ja puolustuksen lukkona on häärinyt vikkelä Teemu Silventoinen.
 
- Avausviikon neljän pelin saldo kolme voittoa ja tappio Oulussa oli hyvä startti sarjaan. Joukkueena tappiosta opittavaa on eniten valmistautumisessa. Saadaan nyt viikko harjoitella ja viedä omaa peliä eteenpäin ja siirtää asioita peliin, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Lakkapää on aloittanut kautensa odotettua nihkeämmin ja on kolmen pelatun pelin jälkeen vielä ilman voittoa. Tosin vastassa on ollut sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvia joukkueita: Sampo, Hurrikaani ja VaLePa. Rovaniemeläisjoukkue nappasi Sammolta ja Hurrikaanilta pisteen, mutta jäi nollille hallitsevaa mestaria vastaan. Joukkue on muuttunut aika paljon viime kaudesta, sillä lukuisista ulkomaalaisista tunnetussa joukkueessa avainpelaajista jatkoivat vain keskitorjuja Bobby Walsh, kapteeni Jouni Palokangas ja yleispelaaja Miikka Lemola. Nuorista Jere Mäkinen (17) on saanut jo tällä kaudella mukavasti vastuuta. Erikoisuutena sanottakoon, että Lakkapäässä pelaa liigan pisin libero Gabriel Domencus (195 cm). Päävalmentaja Henri Tuomella on jälleen laadukas ja potentiaalinen mitalijoukkue, mikäli saa joukkueen pelin hitsautumaan viime kauden tyyliin myös tällä kaudella. Lakkapää kohtaa kotonaan vielä Ettan Pohjois-Suomen hegemoniaottelussa torstaina 5.10. ennen kuin se matkustaa Leppävirralle.
 
- Lakkapää on lähes täysin uudistunut viime kaudesta, mutta saanut laadukkaat ulkomaalaiset pelaajat joukkueeseen, jatkaa Tuovinen.
 
Vesileppis Areenan ovet aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä: https://www.seat4.me/tapahtuma/leka/leka-volley-team-lakkapaeae-2017
 
Liput ovelta 8-15 €.

Opiskelijalippuja myydään ennakkoon cafeSAVOTASSA 5 € hintaan.
 
Livescoring: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=955&ID=31&CID=46&PID=32&type=LegList
 Uutisarkisto