Otteluennakko: LEKA - Team Lakkapää

Kotijoukkue lähtee kahden ottelun voittoputkessa vuoden viimeiseen kotiotteluun. Team Lakkapää Rovaniemeltä saapuu Studentialle perjantaina.

| 29.11.2016 - LEKA Volley viestintä / VH

Otteluennakko
 
LEKA Volley – Team Lakkapää
Pe 2.12.2016 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
Normund Veinbergsin luotsaama rovaniemeläispoppoo on hakenut tälle kaudelle peräti viisi vahvistusta ulkomailta. Viimeisimpänä lisäyksenä on nimekäs kanadalainen yleispelaaja Chris Voth, joka on hakenut virettään saapumisensa jälkeen. Aussipassari Arash Dosanjh on viihtynyt Rollossa jo parisen vuotta ja Ruotsin maajoukkueen kakkospassarina kesällä pelannut Fredric Gustavsson on jo osoittanut vaarallisuutensa Mestaruusliigassa. PerPo on avannut kautensa vaisuhkosti LEKA:n tavoin. 8 ensimmäisestä ottelusta se on napannut vain kaksi voittoa ja kuusi pistettä. Joukkue on yksi Mestaruusliigan mittapuulla pitkä. Siinä on 8 vähintään 195 cm mittaista pelaajaa ja pisimpänä passari Dosanjh (205 cm).
 
-  Mielenkiintoista kohdata pitkästä aikaa entisen kotikaupungin joukkue. Rovaniemi on hieno kaupunki, mutta sitä ei nyt muistella, tuumailee LEKA:n päävalmentaja Tapio Nissi.
 
LEKA lähtee otteluun kahden kotivoiton tuoman itseluottamuksen kasvun myötä. Tapio Nissi on tuonut penkin päähän iloisuutta, mikä on näkynyt kentällä kaikissa hänen luotsaamissaan otteluissa. Räväkkään hyökkäyspeliin luottava Nissin LEKA on näyttänyt aivan eri otteita kentällä verrattuna vaisuun alkukauteen. LEKA:n terveystilanne on myös hyvä tällä hetkellä.
 
- Lakkapää on vahvistanut joukkuettaan vastikään kanadalaisella yleispelaajalla ja mielenkiintoista onkin kohdata vahvasti "ulkomaalainen” lappilaisjoukkue. Kunto on LEKA:lla kohdallaan ja olemme varmasti valmiina kohtaamiseen. Joten tervetuloa vaan tänne Studentian hornankattilaan pohjoisen pojat! Siitä lähdetään, että pystymme tarjoamaan myös kotiyleisölle hyvää perjantai-illan viihdettä, jatkaa Nissi.
 
Ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 17:30. Myytävänä sekä suolaista että makeaa, virvokkeita jokaiseen makuun, ja herkullisia LEKA Dogeja, Lihaniekan LEKA Dog -nakkeja sekä Truben pullia.
 
 
Otteluisäntä: K-Citymarket Kolmisoppi & Päiväranta
 
Liput ennakkoon Seat 4 Me:stä >
 
Livescoring >
 
Ottelu on katsottavissa livenä Kepit.tv:ssä Juuso Ikosen selostamana! www.kepit.tv Katseluoikeuden hinta 9,00 €
 Uutisarkisto