Otteluennakko: LEKA - Lakkapää

| 30.09.2015 -
La 3.10. klo 17:00
Studentia

Löysät on otettu irti ja kauden toinen ottelu pelataan Team Lakkapäätä vastaan. Lakkapäätä valmentaa legendaarinen Normund ”Nortsa” Veinbergs. "Nortsalla" on nuori ja nälkäinen joukkue valmennettavana. Jouni Palokangas kantaa isoa vastuuta Lakkapään vastaanotosta sekä laitahyökkäyksestä. Toinen syömähammas löytyy hakkurin tontilta, kun Luka Medic hakkasi ensimmäisessä pelissä mukavat 15 pistettä VaLePaa vastaan.

LEKA Volley pelasi ensimmäisen ottelun kotiyleisön edessä todella pirteästi. Vaikka yhteispelissä on paljon vielä hiottavaa, niin peli oli kokonaisuudessaan lupauksia antavaa. Uudet pelaajat ovat löytäneet paikkansa joukkueessa sekä vanhat pelaajat ovat kehittyneet viime kaudesta.

Syöttöpeli tulee näyttelemään varmasti isoa roolia pelissä. Nortsa oli pelaajana todella kovan luokan hyppysyöttäjä. Lakkapää tarvitsee kovaa syöttöä vieraspeleissä voittaakseen tai saadakseen pisteitä mukaansa. LEKA Volley pystyy helpottamaan omaa pelaamistaan hyvällä syötöllä. Vaikkakaan LEKA Volley ei saanut ensimmäisessä pelissä hirveästi tappotorjuntoja, niin se pystyi kaivamaan uskomattoman määrän puolustuksia.

Mielenkiintoisia seurattavia pelaajia on ehdottomasti LEKA:n passari Chris ”Lion” Austin. Ensimmäisen pelin johtanut kapellimestari on veikeä velikulta eikä pelkää pelata rohkeaa ja näyttävää peliä. Kotiyleisö pääsee varmasti nauttimaan monipuolisesta hyökkäyspelistä.

Pohjoisen pojat haastavat lentävät kalakukot lauantaina Studentialla klo 17:00.
Uutisarkisto