Otteluennakko, LEKA - Isku

| 11.10.2014 -
LEKA Volley lähtee hakemaan Rantaperkiön Iskusta kauden kolmatta voittoa. Aikanaan legendaariseksi kamppailupariksi muodostuivat kuopiolainen Kups-Volley sekä Rantaperkiön Isku. Isku tunnettiin Kuopiossa ikuisena kakkosena Kups-Volleyn viedessä monta kultamitalia Iskun nenän edestä. Sunnuntain pelistä on kuitenkin historian havina värissyt jo kauas pois, kun nuori ja nälkäinen joukkue saapuu Kuopioon.

LEKA Volleyn vahvuus on ollut kauden alusta asti vahva vastaanottopeli sekä hyvä torjunta/puolustuspelaaminen. Mart Tiisaar on saanut isoa roolia hyökkäysten päättämisessä ja johtaa tällä hetkellä mestaruusliigan pistepörssiä.


Isku Volleyn kausi on alkanut kahdella tappiolla Loimua vastaan. Iskun syömähampaat ovat kokenut liigakonkari Tuomas Tihinen sekä nuori hakkuri Samuli Kaislasalo. Odotettavissa on kovaa hyökkäyspeliä Iskun suunnalta.

LEKA Volleyssa odotetaan Iskun kohtaamista, sillä harjoituskaudella ja alkukaudesta pelatut pelit on pelattu lähialueen joukkueita vastaan. Odotettavissa on hakkureiden kamppailu: Tiisaar vs Kaislasalo, molemmat ovat yli kaksimetrisiä pelaajia ja joukkueidensa parhaita pistemiehiä.

LEKA Volley – Rantaperkiön Isku,
12.10.2014 klo 18:00
Studentia-areenalla(Yliopistonranta 3)
Uutisarkisto