Otteluennakko: LEKA - Hurrikaani ja Risto Kovasen päivä

Kauden toisessa maakuntaottelussa päivän sankari on Risto ”Raaka” Kovanen, jonka Leppävirran Virin pelipaita vedetään Areenan kattoon.

| 02.03.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Hurrikaani
La 4.3.2017 klo 17:00
Vesileppis Areena, Leppävirta
 
LEKA Volleyn yhteistyöseura Leppävirran Viri viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlia ja sen kunniaksi jäädytetään lauantaina Risto Kovasen numero 4 Vesileppis Areenalla. Mestaruusliigan ottelussa taistellaan LEKA:n osalta pudotuspeleihin pääsystä ja Hurrikaanin osalta runkosarjan voitosta. Hurrikaani on voittanut kaksi aiempaa kohtaamista, ensimmäisen selvästi 3-0 ja toisen tiukan taistelun jälkeen 1-3. Loimaalaiset ovat rakentaneet hurjan tähtisikermän, mikä pystyy parhaana päivänä haastamaan isompienkin sarjojen huippujoukkueita. Löytyy Oivasia, Mäntylää, Peacockia. Koukia ja Smithiä unohtamatta Cupissa temperamenttiaan näyttänyttä Lauri Rantasta.
 
-  Hurrikaani on hyvä fyysinen joukkue, jota vastaan pitää pelata fiksusti. Jos lähdetään päättömään lyöntikisaan, niin tuskin pärjätään, tuumailee LEKA:n Teemu Silventoinen.
 
LEKA:n kolme edellistä ottelua on tuottanut kaksi tärkeää voittoa. Lisää voittoja tarvitaan, jotta pudotuspeleihin ylipäätään päästään. Hyvää työtä LEKA:n puikkoihin astumisen jälkeen tehnyt päävalmentaja Tapio Nissi saa käskytettäväkseen motivoituneen joukkueen. Nissillä on peluutuksen suhteen mukavasti vaihtoehtoja sekä passari-, keskari- että hakkuriosastolle. Edellisissä otteluissa pelinpyörittämisen päävastuun on kantanut Akseli Lankinen, joka on suoriutunut tehtävästään mallikkaasti. Jos vastaanotto on ollut kohdallaan, on vastustajan ollut hankala päästä Lankisen peliin käsiksi.
 
- Tottakai syöttövastaanotto on isossa osassa, kuten aika usein lentopallopelissä. Syötöllä pitää saada Hurrikaanin vastaanottoa rikki ja saada kaverin kovat hyppysyöttöjät nopeasti kuriin, jatkaa Silventoinen.
 
Vesileppis Areenan ovet aukeavat klo 16:00. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu fanimatkalle!
 
Ottelukumppanit: Soisalon Seutu, Laskentalinja ja K-Market Kaulamo.
 
Liput ennakkoon 8-15 € Seat 4 Me:stä >

Livescoring >

Kuvia Risto Kovasen uran varrelta >
 
 Uutisarkisto