Otteluennakko: LEKA - Etta, tuttu taistelupari

Runkosarjan toiseksi viimeiseen kotiotteluun saapuu vieraaksi tuttu taistelukumppani, Etta Oulusta.

| 09.03.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Lentopalloseura Etta
La 11.3.2017 klo 15:00
Studentia, Kuopio
 
Alkukaudesta tupla-pelit pelanneet joukkueet kohtaavat nyt melkein puolen vuoden tauon jälkeen. Kauden kaksi ensimmäistä kohtaamista päättyivät kotijoukkueen eduksi. Sekä LEKA että Etta panostavat joka pallosta taistelevaan lentopalloon, mikä näkyy katsomoihin pitkinä, yleisöön menevinä palloralleina. Panostakin tässä  pelissä riittää, sillä LEKA:n on käytännössä napattava pakkovoitto mieliäkseen pudotuspeleihin. Etta on jo varmistanut paikkansa jatkopeleihin.
 
- Lauantaina tulossa mielenkiintoinen kamppailu Ettaa vastaan, joka pelaa fiksua lentopalloa ja tunnetaan erinomaisesta puolustuspelistä. Ilmaisia pisteitä ei ole tiedossa ensimmäistäkään, arvioi LEKA:n Akseli Lankinen.
 
LEKA pelasi keskiviikkona kotiottelun VaLePaa vastaan ja taisteli kynsin ja hampain jopa ottelun voitosta. Studentialla nähtiinkin yksi kauden tasokkaimmista otteluista mikä maistui myös yleisölle. Hyvin toiminut vastaanotto ja puolustuspeli on avainasemassa myös lauantaina Ettaa vastaan. Syötöllä on mahdollista tehdä tuhoja ja ratkaista peli.
 
- Ettalla on meidän kanssa samalla tavalla nuoria pelaajia kuusikossa, kuten Haapakoski ja Jokela. Tiedossa on tärkeä ja tiukka kamppailu, jossa varmasti nähdään paljon pitkiä palloralleja, jatkaa Lankinen.
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 14:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Otteluisäntä: Kumoni
 
Liput ennakkoon 8-15 € Seat 4 Me:stä >

Ottelu on katsottavissa myös Kepit.TV:stä 9 euron hintaan. Ottelun selostaa Juuso Ikonen.
 
Livescoring >
 
 Uutisarkisto