Otteluennakko: LEKA - Etta 4.11.

Alkukauden kovin yllättäjä Etta saapuu lauantaina Studentialle. LEKA Volley lähtee otteluun revanssihengellä.

| 31.10.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Etta
La 4.11.2017 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volleyn edelliset ottelut ovat olleet vuoristorataa. Edellinen kotiottelu VaLePaa vastaan oli erittäin hyvää lentopalloa, vaikka voittoa siitä ei tullut. Sen jälkeen LEKA on marssinut Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon murskaamalla ykkössarjan ennakkosuosikki Karelian Hurmoksen ja hakemalla Mestaruusliigassa niukan 2-3 voiton Vantaalta. Edellinen liigaottelu pelattiin perjantaina Rovaniemellä, josta LEKA lähti pitkälle paluumatkalle 3-1 tappio niskassa. LEKA:n kantavia voimia ovat olleet ulottuvat pommikoneet Samuli Kaislasalo sekä Redi Koci, jotka ovat illasta toiseen nakuttaneet kovia pistemääriä. Eniten parannettavaa löytyy tällä hetkellä keskipelaamisesta, tarkemmin siitä miten kapteeni Lehtonen ja Henrik Porkka saadaan paremmin mukaan hyökkäyspeliin. Päävalmentaja Jukka Tuovisella onkin selvät sävelet Etta-peliin valmistautumiseen.
 
- Etta on aloittanut vahvasti tämän kauden. Näkee että joukkue on ollut jo pitkään Ollin valmennuksessa. Voitto vaatii erittäin kärsivällistä pelaamista, koska Etta on sitkeä ja hyvä puolustamaan. Ratkaisu löytyy siitä kumpi joukkue pystyy viemään omat hyökkäyksensä ns. maaliin, analysoi Tuovinen.
 
Alkukauden suurimmasta yllättäjästä ei ole epäilystäkään. Se on Etta Oulusta, sillä joukkue ei ole menettänyt vielä pistettäkään tämän kauden Mestaruusliigassa. Tappion karvasta kalkkia ovat käyneet maistamassa Ettan käsittelyssä mm. LEKA, Team Lakkapää ja Sampo Volley. Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa Eetu Pennasen, Anssi Hakalan ja Joonas Jokelan johtaessa orkesteria. VaLePaan siirtyneen Markus Kaurton korvaajaksi löytyi ruotsalainen Jens Ahremark, joka on osoittanut olevansa oiva vahvistus. Mies omaa hurjan pompun ja keskihyökkäykset lähtevätkin todella korkealta. Joukkue on hitsautunut yhteen Olli Kuoksan komentaessa joukkoja usean vuoden kokemuksella, pitkäjänteisella asenteella.
 
- Pitkästä aikaa vieraspeli. Uusi kova mittari meille. LEKA on aina kova kotona, arvioi Ettan päävalmentaja Olli Kuoksa.
 
Pistepörssin kärjessä keikkuvalla LEKA:n Samuli Kaislasalolla on selkeä näkemys miksi kotijoukkue vie lauantaina voiton.
 
- Ei olla hävitty montaa peliä, kun iskä on katsomossa. Maskotti on siis tulossa peliin lauantaina, virnistää Kaislasalo.
 
Ottelu on joukkueiden toinen kohtaaminen tämän kauden Mestaruusliigassa. Etta vei ensimmäisen kohtaamisen Oulussa puhtain 3-0 lukemin ottelussa, jossa LEKA oli helisemässä vastaanottonsa kanssa. Ottelussa kohtaavat kaksi nuorta hakkuritähteä, Samuli Kaislasalo ja Joonas Jokela. Molemmat ovat osoittaneet kovuutensa, nähtäväksi jää kumpi johdattaa joukkueensa voittoon. Studentia on jokaiselle vastustajalle vaikea paikka vierailla, joten tästä ottelusta on lupa odottaa jännittävää ja kotijoukkueen revanssihenkeä on taatusti myös herätelty.
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Otteluisäntä: TMR Invest Oy
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €. Lippuja myydään ennakkoon myös cafeSAVOTASTA 5 euron edulliseen opiskelijahintaan.
 
Livescoring >Uutisarkisto