Otteluennakko: LEKA - Ducks Varkaudessa

| 25.11.2016 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Vantaa Ducks
La 26.11.2016 klo 17:00
Varkauden liikuntatalo
 
Mestaruusliiga siirtyy maakuntaan, kun alkukauden komeetta, Vantaa Ducks ja LEKA Volley ottavat mittaa Varkaudessa. Perinteeksi muodostunut maakuntaottelu pelataan lauantaina Varkauden liikuntatalossa.
 
Korsolaiset ovat Ismo Tuomisen alaisuudessa nousseet alkukauden komeetaksi Mestaruusliigassa. Onnistuneet unkarilaiset hankinnat ovat tuoneet yllätysmomentin monelle joukkueelle. Passari Balint Magyar on osoittautunut olevan kovan sortin pelin pyörittäjä. Mies valittiinkin liigan lokakuun pelaajaksi, ja aivan aiheesta. Muihin onnistujiin voidaan laskea kokenut Toni Kankaanpää ja kesän beachkentilläkin väläytellyt Miro Määttänen.
 
LEKA:n alkukausi on ollut vaikea ja se vaikeni entisestään, kun päävalmentaja Lauri Hakala joutui astumaan syrjään pestistään terveydellisistä syistä. Tilalle saatiin kuopiolainen lajilegenda Tapio Nissi, joka aloitti urakkansa keskiviikkona 23.11. Cup-puolivälierällä Sampoa vastaan. Pelin tiimellyksessä tunteella elävä Nissi tuo joukkueeseen kaivattua tsemppiä. Matka on vasta aluillaan ja ottelu Sampoa vastaan oli tiukka, vaikka LEKA sen hävisikin kolmessa erässä (3-0: 27-25, 27-25, 25-21). Joukkueen terveystilanne muuttui taas Sampo-ottelun aikana. Keskiviikkona yleispelaajana aloittanut Samuli Kaislasalo alkaa olla kunnossa huilattuaan pari peliä. Toinen hakkuri, Timo Leikas taas loukkasi itseään keskiviikkona. Kokenut pallontappaja menee tarkempiin tutkimuksiin loppuviikosta ja hänen osallistumisensa viikonlopun kahteen otteluun on epävarmaa.
 
-  Vastassa on mielenkiintoinen ryhmä Vantaalta. Se on aloittanut alkukauden vahvasti ja itseluottamus on ollut kohdallaan. Mutta omat heikkoudet on myös heidän pelaamisessaan. Toivon, että yleisö löytää tiensä illaksi Varkauteen. LEKA on fyysisesti hyvässä kunnossa ja pelillisiä asioita ehditään edelleen hioa vahvempaan suuntaan lauantaiksi, kommentoi LEKA:n päävalmentaja Tapio Nissi.
 
 
Varkauden liikuntahallin ovet aukeavat klo 16:00. Lämpimästi tervetuloa – lentopallo on parasta paikan päällä!
 
 
Otteluisäntinä: Varkauden Puu Oy, Varkauden kaupunki ja Rakeron Oy
 
Liput ennakkoon Seat 4 Me:stä >
 
Livescoring >
 Uutisarkisto