Otteluennakko: LEKA - Ducks 18.11.2017

Piristymisen merkkejä osoittanut korsolaisryhmä saapuu Studentialle lauantaina hyvässä kotivireessä olevan LEKA Volleyn vieraaksi.

| 14.11.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Vantaa Ducks
La 18.11.2017 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volleyn (6-4) kaksi edellistä ottelua ovat sujuneet mallikkaasti. Kotiottelu marraskuun alussa Ettaa vastaan aiheutti vieraille kauden ensimmäisen tappion. Viime lauantaina Tuovisen suojatit pelasivat Kokkolassa Tapion Nissin luotsaamaa Tiikeri-ryhmää vastaan. Molemmista otteluista LEKA kairasi kolmen pisteen voitot ja joukkue nousi sarjataulukossa viidenneksi ohi Sammon ja Hurrikaanin. Otteluiden ratkaisut nähtiin pitkälti syys-lokakuun kuukauden pelaajaksi valitun Samuli Kaislasalon iskiessä palloa lattiaan tehokkaasti. Myös passari Akseli Lankinen on ollut mainiossa vireessä alkukaudesta.
 
- Ducks otti ensimmäisen voittonsa edellisellä kierroksella Tiikereistä ja oli ensimmäinen kerta, kun se sai ykköskuusikkonsa kehiin. Joukkueen vahvuudet löytyvät vahvasta laitapelaamisesta sekä vapauttavasta avausvoitosta, joka tuo varmasti lisää energiaa pelaamiseen. Omaan pelaamiseen lähestytään totutusti oman vastaanotto-hyökkäyksen kautta ja pyritään edelleen kehittämään kuusikkopelaamista, analysoi Jukka Tuovinen.
 
Vantaa Ducksin (1-10) alkukausi on ollut vaikea, sillä unkarilainen ykköspassari Balint Magyar oli pitkään sivussa leikkaushoitoa vaatineen vaivan vuoksi. Mies palasi vihdoin kentille edellisessä ottelussa ja tuloksena heti suvereeni 3-0 voitto Tiikereistä. Ilman sen kummempia johtopäätöksiä voidaan varmasti sanoa, että Ducks on vaarallinen joukkue ja omaa hyvän potentiaalin voittaa kenet hyvänsä Mestaruusliigassa. Ryhmästä löytyy kovakätisiä kavereita, kuten Miro Määttänen, Toni Kankaanpää ja Antti Vallin, jotka pystyvät hyvänä päivänä iskemään kovat tehot taululle. Tähän voidaan lisätä torjuntapörssin kärkipaikoilla keikkuva, myöskin unkarilainen Alpar Szabo sekä Lassi Nurminen niin kuusikko alkaa olla valmis.
 
LEKA:n liberon tontilla häärivän, Savonlinnan kasvatin Teemu Silventoisen sapluuna kahden ottelun viikonloppuun on selvä.
 
- Pari edellistä ottelua ollaan viety taas omaa peliä parempaan suuntaan. Treeneissä harjoitellaan hyvin ja siirretään niitä peleihin. Hienoa päästä kohtaamaan sekä Ducks että Sampo. Täysiä pisteitä lähdetään hakemaan, kertoo Silventoinen.
 
Ottelu on joukkueiden toinen kohtaaminen tämän kauden Mestaruusliigassa. Ensimmäisen vei LEKA niukasti 2-3 Vantaalla käydyssä ottelussa. Ducksin kokoonpanosta löytyy pari viime kautta LEKA:a edustanut Juho Kaunisto. Ottelu on LEKA Volleyn ensimmäinen valtakunnan kanavilla televisioitava kotiottelu. Lähetyksen selostaa legendaarinen Timo Ripatti.
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
TMR-torjuntakilpailun tilanne 11.11.2017
1.     Jukka Lehtonen, 30
2.     Samuli Kaislasalo, 19
3.     Akseli Lankinen, 11
 
LähiTapiola Savon Ottelun Vakuuttavin Pelaaja –kilpailun tilanne 11.11.2017
1.     Reijonen, Lankinen, Kaislasalo, Lehtonen: 1
 
Otteluisäntä: Männistön Autovuokraus
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €. Opiskelijalippuja myydään ennakkoon myös cafeSAVOTASTA 5 euron edulliseen opiskelijahintaan.

Livescoring >Uutisarkisto