Otteluennakko: LEKA Battle II

Viime kaudella komean uuden Mestaruusliigan runkosarjan katsojaennätyksen (2963) tehnyt LEKA Battle järjestetään nyt toisen kerran, entistä isompana tietenkin. Tapahtuma tavoittelee yhteensä 10000 katsojaa niin paikan päälle kuin Kepit.TV-kotikatsomoihin.

| 01.11.2016 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Sampo Volley
LEKA Battle II
La 5.11.2016 klo 17:00
Kuopio-halli, Kuopio
 
Ottelussa on panoksena Savon herruus, kun LEKA Volley ja Sampo Volley taistelevat arvokkaista sarjapisteistä Kuopio-hallissa. Ottelun teemana on kerätä varoja alueen junioriseuroille lajista riippumatta.
 
-  Sampo taas vastassa ja hieno tapahtuma tulossa! Jo nyt on nähtävissä, että pelejä menee paljon ristiin ja että liigasta tulee näin äärimmäisen tasainen ja mielenkiintoinen.  Sellainen on myös LEKA Battle, kommentoi LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.
 
Joukkueet ovat sarjataulukossa peräjälkeen hieman keskiviivan alapuolella, kummallakin kolme pistettä plakkarissa. Savolaisjoukkueet kohtasivat jo kertaalleen tällä kaudella, kun sarja-avauksessa ne kohtasivat Siilinjärvellä. Sampo oli tässä pelissä selvästi valmiimpi kauden alkuun ja vei ottelun selkein lukemin 3-1. Hakkuri Eetu Häyrinen ja virolainen yleispelaaja Andrus Raadik olivat Sampon syömähampaita ottelussa. LEKA:n alkukauden tasaisin suorittaja, Eelis Karinen, loukkasi nilkkaansa Etta-ottelussa 23.10. Hän on toipunut jo pelikuntoon ja olikin kokoonpanossa mukana VaLePa-pelissa. VaLePa-pelissä LEKA osoitti kovaa taisteluilmettä ja laittoi suurimman mestarisuosikin todella ahtaalle. VaLePa vei viisieräisen nimiinsä niukimmalla mahdollisella tavalla. Sampon edellinen ottelu päättyi Joensuussa 3-1 tappioon Liiga-Riennolle. Pelissä hakkuri Häyrinen loukkasi varvastaan ja on epäselvää on pelikuntoinen Battlessa. Sampon passareista kokenut, LEKA:ssakin pelannut Petteri Penttinen on kantanut suurimman vastuun viime aikoina.
 
-  Hieno tapahtuma ilmeisesti edessä, kun viime vuonna ollut jo monta tuhatta katsojaa. Tapahtuma on varmasti syksyn suurin lentopallotapahtuma ja hieno päästä pelaamaan sinne. Itse odottelen samanlaista tunnelmaa kuin kevään finaalipeleissä on ollut. LEKA:a lähdetään haastamaan, sillä heidän peli on mennyt eteenpäin ja meidän kuntopuntari on hieman laskussa, arvioi Sampon Penttinen.
 
Odotettavissa on jälleen hegemoniaottelu Savon herruudesta. Lähtökohdat otteluun ovat joukkueilla melko samankaltaiset: pieniä loukkaantumisia on ollut ja kokoonpano on vaihdellut. Joukkueet pelaavat hyvin erilaisilla taktiikoilla, mikä tuo oman mausteensa yleisön koettavaksi. Molemmilta joukkueilta löytyy rutkasti taitoa ja voiton avaimet löytynevät pelaajien korvien välistä ja siitä kumpi ottelun haluaa enemmän voittaa.
 
-  Viime vuonna oli hyvä tunnelma Kuopio-hallissa ja väkeä paljon. Toivottavasti tänä vuonna vielä enemmän mölyä mökissä! Joukkueella on hyvä ilme päällä ja tiedetään, että voidaan pelata vielä paremmin kuin aikaisemmissa peleissä. Hieno tapahtuma luvassa lauantaina, tunnelmoi LEKA:n libero Teemu Silventoinen.
 
Molempien joukkueiden kokoonpano on elänyt alkukauden aikana. Karista on tuurannut yleispelaajana tavallisesti hakkurin tontilla viihtyvä Samuli Kaislasalo. Suoritusten perusteella mies on pärjännyt mainiosti myös uudessa roolissaan. ”Iso-Kaisla” on omien sanojensa mukaan pelannut viimeksi yp:nä c-pojissa. Sampon valmentajavelho Jukka Tuovinen on kierrättänyt myös yleispelaajiaan. Sekä Ilari Sivonen että Ville Heiskanen ovat saaneet vastuuta Raadikin rinnalla. Sivonen on jopa ollut hakkurina Häyrisen ollessa sivussa.
 
- LEKA järjesti viime vuonna hienon tapahtuman ja uskon tapahtuman edelleen kehittyvän ja sitä kautta tulevan 4000 katsojaa paikan päälle. On hienoa olla tällaisessa ottelussa mukana, pelaajat ja valmentajat nauttivat näistä tilaisuuksista. Itse ottelusta odotan tasaista vääntöä ja taistelua. LEKA edelleenkin ennakkosuosikin viittaa kantaa niinkuin sarjaan lähdettäessäkin, tuumii Tuovinen.
 
- Sekä LEKA että Sampo ovat viime peleissä peluuttaneet hieman eri kokoonpanoja eikä kenties vielä ole varmaa, mikä on kumpaisellekin paras seitsikko. Sitä suuremmalla syyllä nähdään mielenkiintoinen matsi upeissa Kuopio-hallin puitteissa. Sampo on hieno vastustaja ja LEKA tulee jättämään kaiken kentälle kuten aina, jatkaa Hakala.
 

Ohjelmaa kaikenikäisille

Kuopio-hallin ovet aukeavat jo klo 14:30, jolloin tapahtuman ohjelma alkaa. Myyntipisteistä löytyy suolaista ja makeaa sekä virvokkeita jokaiseen makuun. Alueella on monia kumppanien pisteitä, joista löytyy mukavaa oheisohjelmaa. Artistivieraana yleisölle esiintyy kuopiolainen YleX:n kellarista noussut Jasa & Immeinen, joka venyttää räpin rajoja vahvasti Savoon päin, eli vastuu siirtyy kuulijalle.
 
Heti ottelun päätyttyä järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kohteina on Suomen maajoukkuetähtien lahjoittamia pelipaitoja! Paidat ovat olleet käytössä EM-karsintaturnauksessa Helsingissä syyskuun lopulla. Mukana talkoissa Lelu Ojansivu, Lauri Kerminen, Jan Helenius sekä Antti Siltala. Kohteiden lähtöhinnat ovat 100 €. Tuotot menevät kokonaisuudessaan junioreiden hyväksi.
 
Tapahtumaan voi ostaa myös VIP-lippuja, joilla pääsee VIP-katsomopaikkojen lisäksi myös loungeen, jossa tarjoillaan herkullinen buffet-ruokailu ennen ottelua. VIP-lippuja voi ostaa ennakkoon Seat 4 Me –palvelusta >
 

Tapahtumakumppanit

Kunto Kuopio, Kuopion kaupunki, Mediateko, Pinnoitus-Pekka, OP Pohjois-Savo ja Maalaamo Vernissa.

tapahtumakumppanit
 
Liput ennakkoon Seat 4 Me:stä >
 
Livescoring >
 

Kepit.TV:n tuottoja ohjataan junioreiden hyväksi

Tänä vuonna tapahtuma striimataan Kepit.TV:ssä ja tuottoja ohjataan tyttö- ja poikajuniorimaajoukkueiden ulkomaan pelimatkojen kuluihin. Tapahtumalla pyritään tiputtamaan juniorimaajoukkueen ulkomaan leirimaksuja pienemmäksi. Sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan mahtavaa lentopallo-tapahtumaa livenä ja samalla tuet lentopallon juniorimaajoukkueita.
 
Ottelu on katsottavissa livenä Kepit.TV:ssä! Selostuksesta vastaa Juuso Ikonen ja lähetys toteutetaan monikameratekniikalla. www.kepit.tv Katseluoikeuden hinta 10,00 €.

 Uutisarkisto