Otteluennakko: Kuka pysäyttää M. Eskon ja Kunnarin?

| 05.01.2016 -
Lentopallon Mestaruusliigaa
LEKA Volley – VaLePa
la 9.1. klo 17:00
Studentia, Kuopio

Kolmen ottelun voittoputkessa oleva sarjakakkonen VaLePa saapuu Studentian lauantaisaunaan. VaLePa koki edellisen tappion kotonaan Hurrikaanille, jonka LEKA voitti ennen joulutauolle lähtöä.  

leka - valepa

VaLePa, viime kauden pronssijoukkue, saapuu Kuopioon vahvalla ryhmällä. Maajoukkueen ex-tähdet Mikko Esko sekä Olli Kunnari keskittyvät nyt täysillä Mestaruusliigalentopalloon. Heidän lisäksi joukkueesta löytyy kovia ulkomaalaisia pelaajia kuten venezuelalais-hakkuri Jesus Chourio. Joukkueesta on varmuudella poissa EM-kisoissa loukkaantunut Urpo Sivula sekä maajoukkueen mukana oleva Elviss Krastins.

Vierasjoukkueesta on helppo nostaa esille jo mainitut Mikko Esko ja Olli Kunnari. Molemmat ovat olleet liigan parhaimmistoa pelipaikoillaan ja pystyvät suorittamaan tasaisesti illasta toiseen. Kunnarin monipuolisuus kentällä on valtava etu, ja jota Suomen maajoukkuekin jäi kaipaamaan. Urpo Sivulaa tuuraamaan saapunut hakkuri Jesus Chourio on ollut erittäin tulivoimainen 6,24 pisteen eräkeskiarvolla. VaLePan puolustuksen lukkona pelaa illasta toiseen hyvällä tasolla konkari Jarmo Korhonen.

leka  - valepa

LEKA pääsee haastamaan VaLePaa paremmista lähtökohdista kuin aikoihin, hyvä voitto Hurrikaanista allaan. Joukkue pääsi lepäämään muutaman päivän joulutauon aikana ja akut ovat varmasti ladatut kevätkautta ajatellen. Kapteeni Jukka Lehtonen puuttuu kokoonpanosta maajoukkuekomennuksen vuoksi, mutta muuten päävalmentaja Lauri Hakalalla on kaikki pelaajat käytettävissään. Passareista Aleksi Kössi (Nilsiän Nujakka) ja Lasse Jäntti vaihtavat toistaiseksi pelipaikkojaan Jäntin siirtyessä ykkössarjaan hakemaan peliaikaa.

Kotijoukkueesta voidaan nostaa esille Greg Petty, joka johtaa koko Mestaruusliigan ässätilastoa murskaavasti (34). Hän on myös pistetilastossa mukavasti viidentenä 241 pisteellään (3,89 p / erä). Petty oli edellisessä pelissä Hurrikaania vastaan hyvässä vireessä (23 p, 3 ässää, 4 torjuntaa, 47 % hyökkäys)

Odotettavissa on hieno ja ehdottoman mielenkiintoinen lentopalloilta, kun yksi sarjan ennakkosuosikeista saapuu Kuopioon. Pystyykö LEKA pysäyttämään Eskon ja Kunnarin vai näyttääkö Sastamalan tähtisikermä kaapin paikan?

Ovet ja LEKA Pupi aukeaa klo 16:00. Tarjolla mm. virvokkeita joka lähtöön, "One and Only" LEKA Dogit sekä Metzgerei Lihaniekka LEKA Dog –nakit.

Tule nauttimaan vuoden ensimmäisestä kotiottelusta. Lentopallo on parasta livenä!

Otteluisäntänä Citymarketit Kolmisoppi & Päiväranta

Ottelun livescore: http://lml-web.azurewebsites.net/Livescore_Adv.aspx?ID=89

 Uutisarkisto