Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:stä merkittävä yhteistyökumppani LEKA Volleylle

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy ja LEKA Volley solmivat 3-vuotisen yhteistyösopimuksen, joka merkitsee molemminpuolista sitoutumista vahvaan yhteistyöhön.

| 21.08.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
Kuvassa kättelevät Osuman Ville Auvinen sekä Mikko Korvinen LEKA Volleysta

Molemmat osapuolet pyrkivät täydellisiin osumiin niin kentällä kuin yrityksissä. Paikallisena yrittäjähenkisenä toimijana Osuma tarjoaa täydellisiä Osumia tehdessään yrityksille rekrytointia tai henkilöstövuokrausta.

Osuma on suomalalainen yksityisomistuksessa oleva henkilöstöpalvelualan ammattilainen, joka toimii koko Suomen alueella.  Yrityksen toimialoina ovat mm. rakentaminen, kaivostyö, taloushallinto, teollisuus, toimistotyö, kauppa, IT-ala ja HoReCa.

LEKA Volleyn Mikko Korvinen toteaa, että Osuman henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut ovat täysosuma LEKA Volleyn kumppanuuteen, sillä kasvualojen etsiessä työvoimaa ja kasvattaessa liiketoimintaansa on järkevää lähteä liikkeelle riskittömästi ja juuri siinä Osuma Henkilöstöpalvelut on oiva kumppani mille tahansa toimialalle.

Osuman toimitusjohtaja Ville Auvinen toteaa, että LEKA Volley on meille vahva yhteistyökumppani juuri LEKA-verkoston kautta ja haluamme syventää ja tukea siten paikallista kumppanuutta ja tarjota täydellisiä Osumia ja ratkaisuja niin yrityksille kuin työtä etsiville. 
 Uutisarkisto