Nuoret Tiikerit raapi rutiinivoiton LEKA:sta

| 12.12.2015 -
LEKA Volley – Kokkolan Tiikerit
klo 17:00 Studentia

Tiikerit raapi rutiinivoiton aneemisen LEKA:n kustannuksella 1-3 (16-25, 25-19, 17-25, 18-25).

leka volley - tiikerit

LEKA aloitti tutuksi tulleella kuusikolla Johnson, Austin, Karinen, Petty, Leikas ja Lehtonen, Juhani Hakalan ollessa liberona. Tiikerit aloitti ja pelasi koko pelin nuorella kuusikolla: Lasse Jylhä, Lauri Jylhä, Ropponen, Overman, Seppänen ja Leppälä, Kogan pelaten liberona. LEKA aloitti pelin hermostuneesti vastaanoton ollessa onnetonta. Tiikerit toki syötti hyvin. Erä oli Anttien Ropponen (80 % hyökkäystehot) ja Leppälä (2 ässää) näytöstä.

Toinen erä alkoi tasaisemmin. LEKA:n vastaanoton toimiessa paremmin kotijoukkue pääsi hyökkäämään tehokkaammin. Karinen oli erän hahmo 7 (+7) tehoilla. Timo Leikas vaihdettiin erän lopulla Simo Puttoseen.

leka volley - tiikerit

Tiikerit aloitti kolmannen erän paremmin. Tiikereiden kokeneempi kaarti, keskitorjujat Overman ja Leppälä näyttivät mallia muulle joukkueelle ja he käänsivät erän Tiikereille murskaavasti 17-25.

Neljäs erä alkoi taas murheellisesti kotijoukkueen puolesta Tiikereiden karatessa 5-10 johtoon. Aikalisä piristi LEKA:n peliä ja se nousi tasoihin Karisen ja Johnsonin johdolla. Robert Seppäsen syöttövuorolla Tiikerit kuitenkin repi eroa uudestaan ja marssi lopulta suvereeniin voittoon.

leka volley - tiikerit

Tiikereiden pelisuoritus oli erinomaisen rutinoitunutta, vaikka kentällä olikin tällä kaudella vähemmän peliaikaa saaneita pelaajia. Joukkue matkaa tästä kohti Venäjää ja se pelaa tiistaina CEV-cupissa Gasprom Surgutia vastaan.

Tiikereiden valmentaja Tommi Tiilikainen:
-    Syötettiin hyvin ja onnistuttiin monella osa-alueella hienosti. Päästiin tänään helpommalla kuin viimeksi Studentialla vieraillessa. Tärkeä voitto ja tästä on hyvä jatkaa kohti Venäjää.

LEKA Volleyn valmentaja Lauri Hakala:
-    Onnittelut Tiikereille. Otteissa näkyy rutiini, ja se näkyi tänään tulostaululla. Meidän ongelmat löytyy vastaanotossa ja laitahyökkäyksissä. Jos epäonnistumisia tulee, päät painuu liian äkkiä. Meillä on elementit hyvään peliin olemassa ja parempaa peliä lähdetään etsimään omilla vahvuuksilla.

Jukka Lehtonen, LEKA Volley:
-    Joukkueiden peli-ilmeet olivat kuin yö ja päivä. Muutaman epäonnistumisen myötä päät painui liian helposti. Peleissä klikkaa tällä hetkellä mentaalipuolella eikä onnistuta peleissä niin kuin pitäisi.

leka volley - tiikerit

Parhaat pistemiehet
LEKA: Eelis Karinen 14 (+10), Kristopher Johnson 9 (+8),  Simo Puttonen 8 (+6)
Tiikerit: Antti Ropponen 16 (+9), Lauri Jylhä 15 (+12), Antti Leppälä 13 (+11)

LähiTapiola pistekilpailu:
3 p. Antti Leppälä, Tiikerit
2 p. Taichiro Koga, Tiikerit
1 p. Eelis Karinen, LEKA

Joukkueiden parhaat:
Antti Leppälä, Tiikerit
Eelis Karinen, LEKA

LähiTapiolan ottelun vakuuttavin pelaaja: Eelis Karinen

Mestar-pelaajakilpailu:
2 p. Eelis Karinen
1 p. Antti Karttunen

Otteluisäntä: Pinnoitus Pekka
Yleisöä 458

Ottelun kuvagalleria >

 Uutisarkisto